filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Refugiul – The Crossing (2014) film online subtitrat

Regia: John Woo
Actori: Takeshi Kaneshiro, Ziyi Zhang, Hye-kyo Song
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 6.2/10

Nu că unul ajunge să vadă că mult ondularea și înec în marea liberă, în această primă intrare a lui John Woo două parter: este doar spre sfârșitul acestui film de două ore, Refugiul , plus că privitorul ajunge să vadă unii pasageri ud cu disperare de-a lungul cu textul spune cât de cele mai multe dintre personajele principale vor fi pe această navă de rău augur. Scena servește ca o remorcă de soiuri pentru a doua tranșă va fi lansat în luna mai.
Belying un titlu chinez literalmente aluzie la numele de linie condamnat, Crossing: Partea I – care a deschis în China pe 02 decembrie, înainte de a face arcul internațională la Festivalul Internațional de Film Refugiul de la Singapore la 04 decembrie – are aproape nimic de-a face cu catastrofa. Mai degrabă, îi stimulează apetitul Woo privitorului pentru mai prin prezentarea o poveste de origine introducerea contextul istoric și caractere (fictive), central tragedie.
Și dincolo de numeroasele sale componente disparate, Refugiul Partea I este la inima (și cea mai eficientă) un film de război independent, fir central fiind necazurile naționalist Armatei generală Lei Yifang (Huang Xiaoming) și privat Tong Daqing (Tong Dawei), deoarece acestea se confruntă cu o, anumite înfrângere iminentă de către Armata Roșie în timpul războiului civil din China.
Astfel, Woo a – cel puțin pentru această tranșă – jucat la propriul forte de sex masculin-lipirea, complet cu semnăturile lui vizuale ale porumbei de zbor, distanțiere ultima șansă-salon și arme îndreptate spre capete.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: