filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Regăsirea – The Retrieval (2013) film online subtitrat

Regia: Chris Eska
Actori: Bill Oberst Jr., Alfonso Freeman, Jonathan Brooks, Roger Edwards, Tishuan Scott
Anul: 2013
Gen: Drama, Istoric, Western
Durata: 92 minute
IMDB: 6.5/10 din 1471 voturi

“Glory” câteva filme în afară, le-am văzut că se concentrează pe greutățile de afro-americani în timpul Războiului Civil, așa Chris Eska de ingenios, captivant “recuperarea” este un plus binevenit la un canon mic. Amplasat în timpul crucială dintre luptele peste emancipare prezentate în Spielberg, “Lincoln” și sfârșitul războiului în primăvara anului 1865, drama aduce tensiunile atmosferice ale unei nuvelă Faulkner și mai cu mai puțin estetice un film Regăsirea indie de la povestea de trei barbati negru maturat în confuzia și violența unui război virând spre punctul culminant.

Povestea Eska pare să fie stabilite în Virginia, deși a fost împușcat în natal Texas. Cel mai important punct, însă, nu este locul unde, dar când. Forțele Uniunii sunt poartă în jos pe Confederației mărunțire, în cazul în care mai multe negri rămân sclavi, unii au scăpat deja, inRegăsirea, iar altele sunt prinși în ceață de război uzurpatoare, a brutală back-și-mai departe.

Vânători de sclavi din sud, totuși, încă meseria lor fără milă. Povestea se deschide atunci când Will (Ashton Sanders), un băiat negru în vârstă de 13 ani, vine la o fermă și cere să fie acoperită cu alte sclavi scăpat care se ascund acolo. Pledoaria sa ascunde o intenție trădătoare in Regăsirea. Când ceilalți dorm, le trădează la vânătorul de sclavi Burrell (Bill Oberst Jr.), care le revine în captivitate.

Hold Burrell pe Will este că el are posesia unchiului său, Marcus (Keston Ioan). Deși Marcus este aspru și exigent, el pare să fie disponibile doar relativă, astfel încât băiatul se agață de el, chiar si dupa Burrell îi dă o misiune dură lui Will in Regăsirea. Burrell vrea să captureze un sclav evadat numit Nate (Tishuan Scott), cu intenția de a ucide-l pentru a colecta o recompensa.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: