filme-online-banner

Regele din California – King of California (2007) film online subtitrat

Regia: Mike Cahill
Actori: Michael Douglas, Evan Rachel Wood, Ashley Greene, Ian Hopps, Kathleen Wilhoite
Anul: 2007
Gen: Comedie, Drama
Durata: 93 minute
IMDB: 6.7

Care însoțește prezenta revizuire este o fotografie a lui Michael Douglas arata ca Whiskers McCrazy. De ce oamenii care arata ca acest retrimise tratat ca și cum ar arata acest lucru? Agenți de pază sunt atrasă de el ca niște urși mierea. Te-ai gândit să oricine care “King of California” ar fi putut fi mai amuzant dacă ar fi fost îngrijit ca magnați el a jucat în toate aceste roluri corporative, părul slicked spate, ca Pat Riley?

Pentru a fi sigur, in “Regele din California”, ar fi greu să explice modul în caracterul său, Charlie, a primit dulap și de a ademeni în instituția pe care tocmai a fost externat din, dar care ar putea fi o parte din distracție: “am tăiat părul meu într-o oglindă cu o mașină de tuns de unghii, și nu ați văzut vreodată unul dintre acele filme închisoare break în cazul în care fac uniforme naziste din pături vechi? ” El ar fi, explicând că la varsta de 16 ani fiica sa, Miranda (Evan Rachel Wood), care a fost de viață fără părinți la domiciliu în ultimii doi ani; mama ei a plecat ceva timp în urmă, și ea ține de îngrijire a copilului pe spate prin convingerea fiecare set de autorități că ea este, de fapt cu celălalt părinte. Asta-i o propoziție confuz, dar atunci este o explicație menită să confunde in Regele din California.

Între timp, ea lucrează ore suplimentare la McDonalds, încă oferă într-un fel pe cheltuiala de a trăi în casa lor din ce în ce rula în jos, și acționează ca ea este levelheaded și competent, chiar dacă e speriată. A nedecontate că tatăl ei ciudat a reapărut, și este evident că este mai puțin pregătit să ia decizii de supravietuire decât ea. E maniaco-depresive și a fost ocupat studiat documente vechi care-l convingă o comoară în aur a fost îngropat de conchistadorii spanioli timpurii undeva aproape în cazul în care acestea sunt acum, în Santa Clarita, California. El Regele din California obține un detector de metale, și înrolează săraci Miranda într-o obsesiv căutare care le ia prin locuri de parcare și în jos pe laturile de autostrăzi.