PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Reteta fericirii – Singles (1992) film online subtitrat

Regia: Cameron Crowe
Actori: Bridget Fonda, Campbell Scott, Kyra Sedgwick
Anul: 1992
Gen: Romantic, Drama, Comedie
Durata: 99 minute
IMDB: 6.7

“Reteta fericirii” spune povestea unei benzi vag tricot de prieteni și vecini care locuiesc într-un bloc de apartamente în Seattle, și visul de iubire. Acestea sunt toate în 20 de ani, și în mod rezonabil atractiv, și nu în special disperat, dar au în comun o stare fiecare se poate identifica cu: dificultatea de a găsi un meci între cineva care vă place, și pe cineva care te place. Se pare întotdeauna lucra ca, daca o jumătate din ecuație este drept, celălalt este greșit.

Un cuplu în film (Reteta fericirii) par a fi mult sau mai puțin potrivit pentru un altul, dar ele joacă un joc periculos de-o upmanship, bazat pe mândrie. Care se va telefona alta? Cât timp ar trebui să aștepte de altă parte înainte de a suna înapoi? Ei gândesc reciproc astfel fără încetare, ei pierd aproape atinge, pentru că există întotdeauna un punct în care un apel non-întors încetează să mai fie intrigant și devine o respingere. Un alt cuplu ar fi-(Bridget Fonda si Matt Dillon) pare complet greșit. El este un tobosar intr-o trupa de rock, și cultivă o indiferență în mod deliberat stabilite-back pentru femei în general și, în special, Fonda. Ea, desigur, presupune vina este tot ei. Vizita apartamentul său, ea își găsește posterele de femei busty. Este că ceea ce-i place? Ea vizitează un chirurg plastic, și în mai amuzant scena filmului luptă un duel cu el peste imaginea ei corp nou ipotetic pe ecranul computerului său.

“Reteta fericirii” a fost scris și regizat de Cameron Crowe, care a explorat acest teritoriu înainte. El a scris scenariul pentru “Fast Times la Ridgemont de mare,” nu filmul meu preferat, iar apoi a scris si a regizat “spune nimic” (1989), care a fost unul dintre cei mai înțelepți și mai emoționante filme despre adolescenți am văzut. Acum, de a trece la twentysomethings, el a adoptat un stil de schiță casual, în cazul în care scenele sunt separate de penele de curent și punctul de fiecare episod este de a arăta unele aspect al naturii umane, de obicei, una care ne face agita.