filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Returner – Bătălia pentru viitor (2002) film online subtitrat

Ne aflam intr-o lume in care rasa umana este amenintata cu extinctia de invadatori extraterestri. Cercetatorii japonezi mai au la dispozitie singura modalitate prin care ne putem salva de la distrugere… calatoria in timp pentru a opri aceasta apocalipsa.
Milly, o tânără din viitor, obligă un gangster local (Miyamoto) să o ajute să oprească invazia extraterestră iminentă care va distruge rasa umană. Putin sceptic la inceput, acesta accepta, ajungand intr-un final sa lupte impreuna cu Milly impotriva aceluiasi inamic … Mizoguchi, un mafiot avid de putere care declanseaza invazia extraterestra.
Viziunea regizorului japonez este mult diferita de cea a filmelor americane… Si asta pentru ca invazia se datoreaza neglijentei si dorintei de putere si control a omului, spre deosebire de filmele americane in care (in marea majoritate), invazia se datoreaza dorintei extraterestrilor de a stapani intreg universul. Un film presarat cu multe scene de actiune, poate si o mica poveste de dragoste (care insa nu este posibila, din cauza nepotrivirii spatio-temporale dintre cele doua personaje) te lasa sa-ti imaginezi ca poti avea parte de un happy-end ca la carte.

Gen: Actiune, Aventura, SF
Producator(i): Kenya Hirata, Takashi Yamazaki
IMDB: 6,5
Regia: Takashi Yamazaki
Actori: Takeshi Kaneshiro, Anne Suzuki, Gorô Kishitani

Server 1

Server 2