filme-online-banner

Revenirea celor pierduti – Ellos Volvieron (2015) film online subtitrat

Gen: Crima, Drama, Groaza
Scenariu: Iván Noel
IMDB Rating: 6,5
Regizor(i): Iván Noel
Actori: Valentina Sartorelli, Juan Ignacio Molina, Lauro Veron

Acesta este al șaselea film Revenirea celor pierduti al regizorului neînfricat Ivan Noel, și cele mai extreme. În fiecare dintre filmele sale, Ivan explorează teme profund adulți din perspectiva unui copil. În En Tu Ausencia, el a examinat ideea de nevoie emotionala, setați pe fondul sexualității înmugurire unui băiat. În Vuelve, el a considerat ideea nesănătoase emoțional co-dependență între mamă și fiu, și sufocant gelozie. În acest film, el explorează modul în care păcatele din trecut pot ondulație până în prezent.

Am vrut să-i placă acest film Revenirea celor pierduti mai mult decât am făcut-o, dar am simțit că a fost lucrat, a incercat faaar prea greu pentru a fi semnificative, și a ieșit din drumul său spre dezordine terenul cu piste false inutile.

Ea a avut toate mărcile obișnuite Ivan Noel: mesmerizingly copii frumoși, peisaje frumoase, eteric și un sunet uimitor bântuie. Acestea sunt toate lucruri bune, dar într-un fel, ei doar nu au venit împreună în mod uzual efort Noel lui. Aproape simtit, doar ocazional, Revenirea celor pierduti, ca și cum el a fost trece prin moțiuni, și bifând casetele – care intră înapoi la tehnici de succes anterior, dar fără inimă care le-a facut de lucru înainte. Se simte pentru mine că cinismul Noel despre lipsa lui de recunoaștere financiar din așa-numitele sale de fani, a infectat acest film. Sfatul meu pentru el, ar fi de a crea pentru plăcerea de a crea, deoarece adevărat geniu frecvent merge nerăsplătită. E un adevăr trist.

Filmul Revenirea celor pierduti are cea mai întunecată foarte de teme: răpirea și mutilarea sexuală a copiilor. Acesta a fost aparent inspirată foarte vag de povestea adevarata a crimelor Robin Hood Hills, în care trei 8 ani Old Boys West Memphis au fost mutilate și uciși sexual. Dacă aceasta este cazul, apoi descrierea am dat este suma totală a inspirației.

Aceasta poveste se prost pierde în supranatural, aluzii la naziști și Mengele experimentare, și mai mult, toate într-un efort de a vă absoarbe departe de criminal reale. Ea nu se poate decide dacă dorește să fie o oroare, un mister, o psiho-dramă, sau cu totul altceva. Există elemente ale Pied Piper a Hamlyn, Dracula, Walking Dead, sate în Damned, și alte filme tot puternic prezente, dar din păcate, Revenirea celor pierduti, acestea se simt ca în cazul în care acestea sunt amestecate împreună în (pentru a cita comandantul Data Star Trek a) “o Melange haotic “, care este mai mică decât suma părților sale. Se simte ca și cum Noel a încercat să includă prea multe elemente.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: