PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Road Hard (2015) film online subtitrat

Regia: Adam Carolla, Kevin Hench
Scenariu: Adam Carolla, Kevin Hench
Actori: Adam Carolla, David Alan Grier, Jay Mohr
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 6.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Comici sunt nevrotic competitive și de a face standup pentru un trai poate fi brutal – cu aceste takeaways de bază, “Road Hard” vor primi abia trecut de poarta de plecare în cazul în care telespectatorii au avut o “Oprește-mă dacă ai auzit asta înainte de” opțiune. Această caracteristică direcționarea debut pentru Adam Carolla și scris frecvent / producătoare de colaborator Kevin Hench este un frumos semi-autobiografic asamblat ficțiune amabil, care va multumi fanii celui dintâi. Alții, cu toate acestea, veți găsi underwhelming standup pe ecran, precum și celelalte elemente seriocomic variat surprinzător și subdezvoltate în această ochiul la viața pe B lista comedie.

PIC crowdfunded se deschide pe 11 ecrane la nivel national 6 martie simultane cu lansarea VOD și împrăștiate spectacolele one-shot, însoțite de apariții personale. Următorul Carolla lui, plus alte comedie familiar se confruntă în roluri de sprijin, în cele din urmă ar trebui să ghideze “Road” spre randamente decente în formate de acasă.

Steaua joacă de fapt o versiune alternativă univers de sine, a avut el nu a urmat o vizibilitate lui TV vârf de co-hosting Comedy Central “The Man Show” (alaturi de Jimmy Kimmel), cu un podcast foarte popular (“The Adam Carolla Show” ), un cuplu de mai bine vandute carti si nenumarate spoturi TV oaspeți. Prin contrast, fictiv stand-in sa, Bruce Madsen, a căzut pe vremuri moderat grele, în timp ce odinioară “The Bro Show” co-gazdă Jack Taylor (Jay Mohr) a, cum ar fi viața reală Kimmel, să devină un titan talkshow latenight. Propria lui emisiune oferte au secat, Bruce este blocat din nou pe drum standup pentru prima dată în mulți ani, în scopul de a sprijini un ostil fosta sotie (Illeana Douglas) și-colegiu legat fiica (Cynthy Wu). Dur, el încă trăiește cu ei – sau, mai degrabă, în care trăiesc în casa lui LA propriu, în timp ce el a transformat garajul într-un burlac “pensiunea” in Road Hard.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: