PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

RocknRolla (2008) film online subtitrat

Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Guy Ritchie
IMDB: 7.3
Regia: Guy Ritchie
Actori: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Idris Elba, Toby Kebbell, Geoff Bell, Tom Hardy

Mă uit la “RocknRolla” și mă gândesc, de ce face un film despre furtul unei parcele din Londra imobiliare, atunci ai putea face un film RocknRolla despre un trilion de dolari furat de imobiliare? Gangsteri britanici pot rochie mai bine decât stăpânii Wall Street și să fie mai colorat, dar ei doar nu cred că mare. Dupa ce a vazut Richard S. Fuld, CEO al Lehman Brothers, agita înainte de Casa de Supraveghere și Comitetul de guvern de reforma (HOGREFORM) ca el a explicat de ce a meritat 350 de milioane de $ pentru ghidarea compania lui a faliment, am găsit-o reconfortant pentru a viziona huligani agita, deoarece s-ar putea se personal kneecapped fără măcar atât de mult ca un auriu atârna-planor.

Cel mai recent film RocknRolla, Guy Ritchie este despre unele cazuri foarte greu din Londra și lumile subterane ruși care sunt toate încearcă să trișeze pe unul de altul, și despre un contabil cine Femme Fatale termenul a fost agățat în jurul așteptare pentru a descrie. Este unul din acele locuri de muncă rare con circular în cazul în care vă puteți mai mult sau mai puțin seama ce se întâmplă, și puteți mai mult sau mai puțin înțeleg de ce nimeni altcineva nu are, cu toate că la momente diferite, toți cred că fac, și la alte ori, ” re greșit. În timp ce ei se angajeze în aceste calcule greșite, acestea acționează teribil de periculos unul cu altul – atât de ușor ai jura că sunt în al doilea an de un turneu repertoriu.

Știi cine este Tom Wilkinson. Nu-l pot recunoaște aici, din motive nu voi descrie pentru că atunci ar. E amuzant și terrifically periculos ca Lenny Cole, un gangster cu amintirea un vameș. El detine sau are efect de levier mare brazde din Londra, inclusiv una brazdă nevoie urgentă de un gangster rus pe nume Uri Obamavich (Karel Roden), care vine la Cole. Acum, urmați această atent in RocknRolla. One Two (Gerard Butler), Frumos Bob (Tom Hardy) și Mumbles (Idris Elba), ai cărui părinți poate să fi fost fani Dick Tracy, imprumuta 7 milioane $ de la Cole să cumpere unele terenuri. Cole deține în secret terenul și nu-l va vinde pentru a le, și aranjează să fure banii înapoi și cere să fie plătit. Deci, el are banii și are încă țara lui. Ken Lay ar fi mândru.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: