filme-online-banner

Ronal Barbarul – Ronal Barbaren (2011) Online Subtitrat


Alt titlu: Ronal The Barbarian
Regia: Kresten Vestbjerg Andersen, Thorbjørn Christoffersen
Actori: Anders Juul, Hadi Ka-Koush, Lærke Winther
An: 2011
Gen: Animatie, Aventura, Comedie
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Ronal Barbarul – Ronal Barbaren (2011)

Ronal este cel mai atipic barbar de pe Pământ. Pe el nu îl interesează nici luptele, nici cuceririle și nici chefurile. Visul său este ca toți să îl lase în pace. Însă soarta i-a hotărât un alt destin.

Într-o bună zi, Volcazar, șeful unui trib inamic, ia în prizonierat pe toți barbarii cu scopul de a-i sacrifica și a-i aduce ca ofrandă zeilor, pentru a dobândi puterea asupra întregii lumi. În libertate rămâne doar Ronal. Iar acum el, împreună cu bardul Alibert, cu tânăra războinică Zandra și cu metrosexualul elf Elric, trebuie să depășească multe încercări pentru a-și elibera poporul, pentru a dobândi încredere în forțele proprii și… pentru a cunoaște dragostea.

Cand i-am vazut trailerul prima asociere care mi-a trecut prin minte a fost animatia How to train your dragon. Caci si acolo intalnim un erou care nu prea are nimic in comun cu neamul lui si tot ce vrea este sa fie lasat in parte.
Mi-a placut mai mult animatia amintita insa nici Ronal nu este rau deloc. Tentele sexuale ii ofera un umor aparte. Razboinici cu chilot tanga, elfi metrosexuali….haios, chiar haios.