seriale-online-banner

Rubicon (2010) Serial Online Subtitrat


Regia: Jason Horwitch
Actori: Lili Taylor, Dallas Roberts, Miranda Richardson, James Badge Dale, Lauren Hodges, Jessica Collins
An: 2010
Genuri: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 7.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Rubicon SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:

S01E11:

S01E12:

S01E13:


Sinopsis Rubicon

Will Travers este analist la o agenție federală de contrainformații din New York. Numit șef de echipă în urma dispariției misterioase a unui prieten și coleg, el descoperă activitățile unei societăți secrete care urmarește manipularea evenimentelor la scară mondială.

Am terminat vizionarea primului sezon de Rubicon, și sunt îndrăgit de spectacol. Sunt îndrăgostit de atmosferă, de tensiune, de scrisul subtil și eficient. Să începem de la început …

Pilotul de Rubicon este o deschidere foarte bună, deși defectuoasă. Puteți spune imediat că acesta este un spectacol mai îngrijorat de a spune o poveste bună decât o acțiune, care este totul bună, dar este, de asemenea, backtracks pe sine. Pilotul este cel care deschide un mister și pentru primele episoade se pare că spectacolul nu are unde să meargă, dar țineți minte că este un spectacol foarte atent. Prin episodul 5 am fost cuplat.

De atunci, spectacolul devine mai bun și mai bun, ducând la linii de poveste uimitoare, și nu doar în legătură cu misterul general. Ultimile patru episoade ale sezonului sunt masterful, la fel de perfecte ca și televiziunea. S-ar putea să existe o problemă în faptul că mulți spectatori după 2 sau 3 episoade ar putea decide să renunțe la ea doar din cauza ritmului lent și, dacă este cazul, atunci ce păcat.

Un alt lucru care trebuie notat despre Rubicon este piesa mare. James Badge Dale este foarte eficient și un avantaj deosebit, iar Miranda Richardon face o mare în timpul ecranului limitat. Lauren Hodges ca Tanya este cea mai bună dintre femei, portretizând cu atenție un analist confuz și greșit, care nu este sigur ce ar trebui să fie viața ei.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: