PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Runoff (2014) film online subtitrat

Regia: Kimberly Levin
Scenariu: Kimberly Levin
Actori: Joanne Kelly, Neal Huff, Alex Shaffer
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 5.2

Tema universal de principiu cu caracter personal in Raport cu necesitate umană devine un antrenament în languros, dar inexorabil puternic joc moralitate, “scurgere”. Situat pe fundalul unei Americi rural contestat punct de vedere economic, și condus de o performanță nituire de la Joanne Kelly (serialul TV “Depozit 13, “” ostatici “) ca o femeie care descoperă cât de departe e dispus sa mergi pentru a salva ferma familiei, filmul este o carte de vizită impresionantă pentru prima dată scriitor-director Kimberly Levin, și ar putea susține o centrare Arthouse pentru un savvy distribuitor cu o strategie la nivel national. După debutul filmului în competiție la Festivalul de Film de la Los Angeles, albinele din domeniu nu vor fi singurele lucruri zumzet.

Stabilirea cel mai expuse riscului în film – Runoff – O montaj lentă însoțite de un bocet presimțire adecvat de cilindru și siruri de caractere ne elemente ale lanțului alimentar arată înainte ca aparatul foto stabilește în pe Betty Freeman (Kelly), care tinde să o colonie de albine, direcționarea câteva bufe de fum pe stup. Între timp, soțul ei, Frank (Neal Huff, “Moonrise Kingdom”, “The Wire”), se Srub jos și urcă în ceva doar scurt de un costum de HAZMAT pentru a administra produse farmaceutice la porcii de un client potențial de Freeman Farm Supply, care îmbrățișează din toată inima conceptul de mai bine de viață prin produse chimice. Pe micul dejun de familie: șuncă și ouă.

Acestea sunt vremuri necultivate pentru Freemans. Un concurent corporative, Gigas, este service ferme în baza unui contract de exclusivitate one-stop-shop; cumpără, de asemenea, efectivele de animale și servește ca un distribuitor – și nu ar deranja cumpararea terenul lui Freeman, fie. În ciuda dificultăților, Betty si Frank sunt un cuplu iubitor. Viață Farm este tot ce știu. Copiii sunt rebel în termen de motiv: Chiar fiu adolescent Finley (Alex Shaffer, luptătorul stea la “Win Win”), in Runoff, care nu pot aștepta să plece în oraș, îi pasă de bunăstarea părinților săi, și fiul mai mic Sam ( Kivlighan de Montebello) nu ar ști ce să facă în cazul în care el nu a putut stea de pârâul cu prietenul său Elena (Rashel Bestard).

Dar Frank nu este a fi complet avans cu soția sa. Ea poate avea deja ghicit gradul de problemele lor fiscale, chiar înainte de un reprezentant bancă vine de asteptare pentru a le da vestea proastă, dar doar pentru a face un pic mai stransa lațul, in Runoff, Frank a fost merge la spital pentru teste – un film-de- moment, dacă nu pentru lucru lui atât de aproape cu toate acele chimicale săptămâni. Deci, atunci când Scratch poate numit prea bună dreptate (Tom Bower, “Crazy Heart”, “Die Hard 2”) oferă un loc de muncă bine de plată, dar extrem de ilegal (care Frank a spus deja omul vrea nici o parte din) Betty vede ca o soluție. Dorința ei de a face față aparent insurmontabile cote-cap pe ea face un personaj extrem de atrăgătoare, în special datorită muncii nuanțată Kelly, și se ridică tragedia situația ei.

Va recomandăm și următoarele Filme Online: