PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Sacrament (2015) film online subtitrat

Regia: Shawn Ewert
Scenariu: Shawn Ewert
Actori: Marilyn Burns, Avery Pfeiffer, Dakota Buchanan
Anul: 2015
Gen: Drama, Groaza, Thriller
IMDB: 5.6

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Lee si Blake sunt un cuplu de tineri intr-o excursie vacanța de primăvară la texan coast.Along cu un echipaj pestriță de prieteni Stoner planurile lor sunt suflate off course de un plu- viale nu pot aminti de fapt, se face referire la de către oricare dintre caractere- și astfel ei decid să rămână noaptea în bijuterie a centurii Bibliei Mijlociu primăvară.

Locuitorii religios fanatic au o înclinație pentru chomping entuziasm pe trup omenesc și sunt predispuse la servi pături mari de delicatetea tabu pentru funcțiile bisericii cu absolut nici o ordine partea de mustrări la all.Our contingent de tineri drogat până umbla orbește în această situație disperată suprimarea reflexele lor suspiciune în fața împăcare frenetic serios. Ca nici un alt popor de varsta lor, ei resping cu stoicism dispozitivele lor mobile ca se poticnesc de piese set pentru a seta piese prea speriat pentru a devia ochii din acțiune ar trebui să dispar pe una din găurile masive complot forever.Like nici un alt popor de varsta lor, ei cer să se îndoaie propriile foi într-un B & B și să abordeze fiecare se întâlnesc ca Sir și Doamnă și totuși ei suportă mânia răzbunătoare a localnicilor.

Inițial acest film Sacrament frustrant afișează o attitude.It refreshingly rebel pare a fi lupta pentru a rupe barierele și risipi clișee în ceea ce privește conceptul de turnare și numai din toată inima restabilirea și consolidarea ei prin plotare leneș, lipsit de viață și dialog tropilor gen tocit. Director / scriitor Shawn Ewert și restul echipajului său să fie aplaudat pentru entuziasmul și curajul aduc la proceedings.It este numai aceasta nu da o atitudine dracu ‘care oprește întregul film Sacrament scufundarea într-o groapă de gudron de indiferență. Am lupta pentru a gândi la orice alt film Slasher în care relația centrală este de două tinere homosexuali și refuzul de a ploconire la imaginea corpului forțată a mainstream este lăudabil.

Problema este dinamica dintre băț în noroi Lee și plângăcioasă Blake, interpretat de designerul de costume Troy Ford și nou-venit Avery respectiv Pfeiffer, nu este doar producator de believable.Film Sacrament a fost într-o căsătorie de același sex de 9 ani și este cu mult trepidație că am cu umilință sugerez este nevoie de mai mult decât utilizările repetate de “babe” și “într-adevăr” și o plenitudine de sarcastic flipping păsări pentru a crea iluzia de chimie ecran.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: