filme-indiene-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!
seriale-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Sacred Games (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Vikramaditya Motwane, Anurag Kashyap
Actori: Saif Ali Khan, Nawazuddin Siddiqui, Radhika Apte
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Indiene
IMDB: 9.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Sacred Games (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


Review Sacred Games (2018)

O legătura din trecutul lor conduce un polițist onest catre un șef de bandă, a cărui avertizare criptică îl îndemnă pe ofițer de a căuta să scape Mumbai-ul de cataclism.

Povestea Sacred Games începe destul de simplu cu Sartaj Singh (Saif Ali Khan), un ofițer de poliție care se luptă să facă față așteptărilor înalte ale tatălui său, a cărui moarte aruncă o umbre amenințătoare asupra vieții sale. Cu o corupție profundă în forțele de poliție, Singh primește un apel telefonic anonim de la capul mafiot notoriu lord Ganesh Gaitonde (Nawazuddin Siddiqui), care este disparut timp de 16 ani.

După un episod de deschidere in care Singh joacă șoarecele și pisica cu domnul crima, ceea ce urmează sunt o serie de evenimente care lansează investigatia într-o serie de flashback-uri. În tot acest timp, un avertisment teribil de la Ganesh dezvăluie că, în 25 de zile, toată lumea va muri, grabind seria ca Singh sa încearce să rezolve cazul.

Pentru cea mai mare parte din serialul Sacred Games, această focalizare dublă funcționează bine; difuzând călătorii catre ambele personaje în contrast puternic – lui Singh pe calea cea dreaptă, bântuit de acțiunile trecutul său; lui Ganesh forjate într-un râu de sânge și haos. Cu numeroase întrebări pe durata seriei, ultimul episod face o treabă destul de bună in care arată doar care sunt adevăratele intenții lui Ganesh și ce înseamnă acest lucru pentru India.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: