filme-online-banner

Salvarea generalului Yang – Saving General Yang (2013) film online subtitrat

Regia: Ronny Yu
Actori: Raymond Lam, Chun Wu, Chen Li, Ekin Cheng, Adam Cheng
Anul: 2013
Gen: Istoric, Actiune
Durata: 102 minute
IMDB: 6.4

Bazat pe o legendă chinez din dinastia Song aproximativ șapte frați care au luptat Invaders Khitan a salva tatăl lor, “Salvarea generalului Yang” repetari o centrare curios între machismului musculos și sexy ochi-bomboane. Veteran Hong Kong Helmer Ronny Yu (“Fearless”, “Mireasa cu alb de păr”) ofera acțiune credibil robust dar prea puțină atenție finețe emotional. Cu toate acestea, turnarea abil de idoli pop pan-chineză alături de actori veterani dă un spin șold la o poveste de modă veche de cavalerism. Pic a făcut biz mijlociu în China, care dă semne de oboseală-război epic, dar vânzările în Europa și Asia au fost relatărilor satisfăcătoare.

Saga istorica a familiei Yang, ai cărui membri dedicat viața lor la apărarea frontierei chinez de invaziile de oamenii Khitan (nomazi din Mongolia și Manciuria), a fost relatat în romane seriale si Opera de secole, și a dus, de asemenea, mai multe filme și Seriale TV. Cu toate acestea, soțiile Yang au de obicei CenterStage în tellings anterioare, la fel ca în 2011 lui “Salvarea generalului Yang”, regizat de Frankie Chan. Yu reîncarcă de la rigorile vechi prin aducerea oamenii înapoi în prim-plan și care îi reprezintă ca spunky, tipi studly, mai degrabă decât patrioți drept-dantelat, oferind filmul o intensitate masculin-go pentru-a rupt amintește de Andrew Lau lui “Young & Dangerous” (1996 ). Scenariul Edmond Wong aduce, de asemenea, un grad bun venit de coerență narativă într-o cronică care se întinde de trei generații în versiunile anterioare, evidențiind un episod decisiv care a avut loc în jurul valorii de 986 AD.

În timp ce concurează pentru mâna iubita din copilărie Printesa Chai (Ady Ang) într-un campionat de arte marțiale, Yanzhao (Wu Chun), al șaselea fiu al generalului Yang Ye (Adam Cheng), ucide accidental fiul lui rival de moarte Domnului Pan Renmei (Leung Kar-yan). Atunci când forțele Khitan atace orașul Jinshatan la frontieră de nord-vest, un conciliator Ye este de acord să se subordoneze Pan, care a unghi pentru funcția de comandant al unei armate de 60.000 de militari de apărare in “Salvarea generalului Yang”.