PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Salvatorii planetei – G-Force (2009) film online subtitrat

Regia: Hoyt Yeatman
Actori: Will Arnett, Penélope Cruz, Zach Galifianakis, Nicolas Cage
Anul: 2009
Gen: Comedie, Aventura, Actiune
Durata: 88 minute
IMDB: 5.0/10 din 20694 voturi

Înarmaţi cu cele mai performante dispozitive de spionaj, nişte cobai superinstruiţi descoperă că soarta întregii lumi se află în lăbuţele lor. Cei care vor deveni “Salvatorii planetei” sunt cobaii Darwin (vocea lui SAM ROCKWELL), liderul echipei, decis să reuşească, indiferent care ar fi preţul victoriei; Blaster (vocea lui TRACY MORGAN), un expert în arme revoltător, cu o atitudine hotărâtă şi mare iubitor de chestii extreme; şi Juarez (vocea lui PENÉLOPE CRUZ), o profesionistă sexy a artelor marţiale; alături de Mooch, un expert în misiuni de recunoaştere, care poate face efectiv “să se audă musca”, şi Speckles (vocea lui NICOLAS CAGE), o specie de cârtiţă cu nasul “în formă de stea”, specialistul în computere şi informatică al echipei.

În regia lui Hoyt H. Yeatman Jr., maestru al efectelor vizuale premiat cu Oscar, “Salvatorii planetei” îşi poartă publicul într-o cursă de senzaţie cu cifră octanică ridicată, demonstrând o dată pentru totdeauna că lumea are nevoie de nişte eroi mai mari.

“E amuzant să iei filme “Salvatorii planetei” bazate pe teme familiare, chiar clasice, să le modifici puţin şi să vezi ce iese,” spune Bruckheimer. “Filme cu agenţi secreţi s-au făcut cu mult înainte de James Bond. La fel, se fac de ceva vreme şi filme în care animalele vorbesc şi au personalităţi aparte. Dar nu am mai văzut niciodată până acum un film despre agenţi secreţi care întâmplător sunt şi animale – mai mult decât atât, într-o combinaţie de acţiune, animaţie şi format Digital 3D.”

Această combinaţie performantă de acţiune şi animaţie generată pe computer include şi actori live, între care BILL NIGHY, premiat cu Globul de Aur, în rolul sinistrului industriaş Leonard Saber; WILL ARNETT în rolul agentului special Kip Killian, care vrea să scape de “Salvatorii planetei”, ZACH GALIFIANAKIS ca întemeietor al detaşamentului de “Salvatori ai planetei” şi figură paternă autoritară, KELLI GARNER în rolul medicului veterinar al echipei.