seriale-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Sapte Secunde – Seven Seconds (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Veena Sud
Actori: Clare-Hope Ashitey, Nadia Alexander, Raúl Castillo, Russell Hornsby, Regina King, Beau Knapp
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Crima, Drama
IMDB: 6.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Sapte Secunde – Seven Seconds SEZONUL 1 Online Subtitrat:


s01e01

s01e02

s01e03

s01e04

s01e05

s01e06

s01e07

s01e08

s01e09

s01e10


Sinopsis Sapte Secunde – Seven Seconds

Într-o societate plină de tensiuni rasiale, Sapte Secunde online subtitrat pot însemna diferenta viață sau moarte. Atunci când un adolescent african american este rănit grav de un polițist, tensiunile dintre cetatenii de culoare si politistii caucazieni din New Jersey ajung la cote alarmante.

Pe fundalul Jersey City, povestea sa revoltat în jurul morții lui Brenton Butler, un adolescent afro-american de 15 ani, care a fost ucis accidental într-un polițist de serviciu, Peter (Beau Knapp). În timp ce seria dezvăluie uciderea lui Brenton, el explorează fără echivoc lungimile la care departamentul poliției locale merge să-și protejeze unul. Părinții lui Brenton, Latrice (Regina King) și Isaia (Russell Hornsby) se luptă să se contureze cu moartea prematură a fiului lor din Seven Seconds online subtitrat, deoarece ei sunt păstrați inițial în întuneric în legătură cu uciderea lui. Conducătorul anchetei este K.J. Harper (Clare-Hope Ashitey), care se trezește emoțional perplexă asupra naturii cazului.

Am fost smuls de adevărul brut asociat cu seria, care a reamintit publicului un lucru simplu – un adolescent a fost lăsat mort pentru culoarea pielii. Narațiunea a fost puternică, iar vocea puternică, care a adus într-adevăr un complot, mulți sunt speriați să atragă atenția. Probabil cel mai uimitor și mai deranjant aspect al seriei a fost mărturisirea ușurinței cu care departamentul de poliție a încercat să-și acopere urmele. Pe măsură ce sezonul trece, este înspăimântător să renunțați și să întrebați – cum au evoluat evenimentele din viața reală? Sunt sigur că Seven Seconds va evoca sentimentele pe care mulți le-au simțit la începutul Vieții Negre

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: