filme-indiene-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Secret Superstar (2017) Film Online Subtitrat in Romana


Insia din filmul indian online Secret Superstar, este o fata de 14 ani din Vadodara care viseaza sa fie o cantareata intr-o zi. Secret Superstar este un film de teatru de familie scris si regizat de Advait Chandan; care si-a inceput cariera de asistent pentru regizorul de renume de film, Prahlad Kakkar. Produs de Aamir Khan si Kiran Rao; Zaira Khan, in rolul principal al unei fete scolare numita Insiya in Secret Superstar online subtitrat, apartinand unei familii musulmane conservatoare din Vadodara, Gujarat, care aspira sa fie cantareata.

Filmul ii mai are ca actoris i pe Meher Vij, Raj Arjun, Kabir Sajid si Aamir Khan. Insia, care studiaza in clasa X, are un cadou rar pentru a ancata; dar tatal ei crud, care o ataca in mod regulat pe sotia sa, o dezaproba cu tarie. Vazand pasiunea ei Insiya pentru muzica, mama ei ii o sfatuieste sa inceapa un canal YouTube.

Dar cu conditia ca ea sa inregistreze toate melodiile ei ascunzandu-se in spatele unui burkha. Curand devine o senzatie nationala si chiar primeste o oferta de la un director de muzica de top din Bollywood. Filmul este o poveste de auto-credinta, curaj si hotarare; atat ca Insiya, cat si mama ei incearca sa se conformeze situatiei.


Regia: Advait Chandan
Actori: Zaira Wasim, Meher Vij, Raj Arjun
An: 2017
Gen: Drama, Muzicale, Indiene
IMDB: 8.0


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!