filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Secrete militare – The Unknown Known (2013) film online subtitrat

Regia: Errol Morris
Actori: Donald Rumsfeld, Errol Morris
Anul: 2013
Gen: Documentar
Durata: 103 minute
IMDB: 7.0/10 din 2376 voturi

Tineresc, Donald Rumsfeld, a avut prima sa perie cu faima ca un wrestler amator, grappling drum spre căpitanul echipei Universitatea Princeton. La vârsta de 81 – acuzat de management defectuos dezastruos al războiului din Irak și fac obiectul unui dumping de către administrația Bush după midterms 2006 – bamboozler vechi rămâne un client alunecos. El are picioarele pe saltea, dar el nu merge în jos in Secrete militare.
Noul documentar Secrete militare, nominalizat pentru premiul de top de la festivalul de film Secrete militare de la Veneția, ia titlul de la un discurs infam în perioada premergătoare invaziei. Făcând cazul armelor de distrugere în masă iluzorii, secretarul american de apărare a spus că există “lucruri pe care nu știu că nu știm”, un pic de confuzie devastator care a justificat în mod eficient merge la război pe un prospect falsă. Timp și, din nou, Morris încearcă să-l fixeze asupra acestui punct. Timp și, din nou, el dă un zâmbet încleștat și wriggles pierde. Filmul vânturi ca un impas tensionată, frustrant.
A administrației Bush promovează concepția greșită că Saddam Hussein a fost oarecum responsabil pentru atacurile din 11 septembrie? Nu, spune Rumsfeld, desigur, ei nu au, deși Morris are o bandă de Rumsfeld se face exact asta. A tacticile de interogare folosite la Guantanamo duce la abuzuri scandalul prizonier la Abu Ghraib? Prostii, spune Rumsfeld, in ciuda unui raport care a gasit altfel.
Mișcarea tamburul de WMD în Irak, secretarul apărării a afirmat odată că “lipsa unor dovezi nu este o dovadă de absență” și Morris arată cum el poate fi ajuns la acest punct de vedere. Rumsfeld este un om a cărui viziune neo-con a fost modelat de atacul de la Pearl Harbor și căderea Saigon – ambele din care se pune jos la un “eșec de imaginație”, din partea guvernului SUA. Ca secretar de apărare, el a fost determinat să nu facă aceeași greșeală.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: