filme-erotice-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Seduced By The Teen Next Door 4 (2016) Film Erotic Online


Actori: Jenna Ivory, Sydney Cole, Piper Perri, Karmen Bella, Natalia Mendez
Gen: Erotice
Data productie: 17 mai 2016
Studio: Innocent High
Durata film: 1 ora 47 minuteJenna Ivory Bio

Minunat, durdulie și bine proporționat 5’6 “blonda Jenna Crem provine din Scottsdale, Arizona. Baietoasa în creștere, Jenna nu numai că au atletism, dar, de asemenea, a participat la ridicarea de greutate și lupte mat deschis la fel de bine. Crem a pierdut virginitatea la șaisprezece ani de vârstă. Jenna a decis să se implice cu industria de divertisment pentru adulți, după o dansatoare caracteristică la un club de striptease a sfătuit-o să semneze cu top-ul unei agenții Ideal Models fotografie. Crem a facut primul ei trage hardcore, în 2012, pentru site-ul pentru adulți Bubble Gum Casting . Printre companiile notabile Jenna a apărut în caracteristici X-evaluat pentru Evil Angel, New Sensations, Jules Jordan Video, West Coast Productions. Fildeș se bucură de exorcizare, ascult muzica, și vizionarea de filme vechi pe Turner Classic Movies în timpul liber .

Jenna Fildeș a făcut prima apariție publică la AVN Adult Entertainment Expo în 2014: “Mi-a plăcut A fost atât de distractiv Atmosfera a fost interesant pentru mine, nu mi-am dat seama că am avut atât de mulți fani….” Ea a fost surprins să fie recunoscut de fani, care mai devreme: “.. Cuvintele nu pot explica aceasta le-am avut fani ciripit despre el”

Ea este mândră de o scenă subacvatică a făcut pentru SexUnderwater și blowbang inter-rasiale 11-tip a făcut-o pentru Dogfart.com. “Imaginați-vă că contrastul!” spune ea cu un chicotit. Ea a fost început la adulți ca răzbunare împotriva unui ex-iubit ( “Ma înșelat”) și o dansatoare caracteristică a întâlnit la un club ei împinși performante.

Blond platină curbați (34D-28-42), are “cea mai mare parte ochi albaștri, dar șovăie în verde și gri.” Ea are un Rac roșu simbol astrologic tatuaj sub brațul ei, iar numele surorii ei pe un deget.

“Îmi place sexul și oamenii in filme erotice Seduced By The Teen Next Door 4. Mediul este complet diferit, la fel ca nimeni altul. Și eu sunt o curvă aparat de fotografiat.” Ea are o listă mare de firme pe care vrea să lucreze cu, împreună cu artiștii Summer Brielle, Nikki Benz, Sean Michaels, “și James Deen mai mult. Am lucrat cu el o dată.”