filme-indiene-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!
seriale-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Selectia – Selection Day (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Doi copii-minune ai crichetului lupta contra unui tata autoritar si inegalitatilor sociale pentru a-si indeplini ambitiile si visurile.

Selectia – Selection Day, cel mai recent original Netflix din India, nu este niciodata in “joc”. Aceasta adaptare a romanului cu acelasi nume al lui Aravind Adiga abordeaza o serie de teme legate de povestea a doi frati dintr-un sat din Madhya Pradesh care, condus de tatal lor obsesiv si arogant, se muta la Mumbai in cautarea unui viitor in sportul indian. Patriarhul, increzator ca fiii sai au cel mai bun talent din lume, ii vede ca biletul sau din anonimitate si saracie.

Regizat de Udayan Prasad dintr-un scenariu de Marston Bloom (ambii sunt producatori executivi ai serialului impreuna cu Anil Kapoor, Anand Tucker, Aravind Adiga si altii), serialul Selectia – Selection Day se deschide in satul Bandona, unde fratii Kumar, Radha (Yash Dholye) si Manju (Mohammad Samad), sunt renumiti pentru abilitatile lor exceptionale in sport. Nimeni din jurul satului nu este pe masura lor. Tatal lor Mohan Kumar (Rajesh Tailang) pune presiune neobisnuita asupra baietilor pentru a-si continua jocul la cel mai bun nivel.


Actori: Yash Dholye, Mahesh Manjrekar, Akshay Oberoi
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Indiene, Sport
IMDB: n/a


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Selection Day (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: