filme-online-banner

Sfinţi păcătoşi – Sinners and Saints (2010) film online subtitrat

Regia: William Kaufman
Actori: Kevin Phillips, Brooklyn Sudano, Bas Rutten, Jessica Heap, Costas Mandylor
Anul: 2010
Gen: Actiune, Crima, Thriller
Durata: 104 minute
IMDB: 6.1/10 din 3405 voturi

Detectiv Sean Riley (Johnny Strong) este distrus emotional după moartea fiului său și abandonarea soției sale. După moartea partenerului său, Det. Dave Besson (Kim Coates), lui Riley superioară, căpitane Trahan (Tom Berenger) atribuie Riley pentru a investiga o serie de crime care implică victime ars de mai multe ori peste. Una dintre victime este fratele mai mic al gangster infamului Weddo (Method Man), care stârnește un război gasca in Big Easy in Sfinţi păcătoşi.

Prieten din copilărie a lui Colin Riley (Sean Patrick Flanery) reapare o noapte. El spune că Riley, deoarece acestea servit în armată împreună, el a ajuns mai multe locuri de muncă independenți cu o companie de securitate privată numită spartan. A doua zi, Riley este un parteneriat cu detectivul Will Ganz (Kevin Phillips), un om de familie stabilă, pentru a continua ancheta sa. Se poticnesc într-un grup de mercenari în actul de ardere o altă victimă, in Sfinţi păcătoşi, și un schimb de focuri rezultă.

Este dezvăluit faptul că un om pe nume Raymond Crowe (Costas Mandylor) angajat mercenarii. Întrucât ancheta continuă, Riley descoperă că Colin este în posesia unor probe incriminatoare împotriva Spartan: un videoclip aceleași mercenari din schimbul de focuri de executare nevinovați în timp ce în misiune. Riley și Ganz găsi Colin la o parte decrepit a orașului, dar prea târziu. Mercenarii, acum au dovedit a fi de spartani, atac. Un Colin grav rănit ia propria viață, in filmul Sfinţi păcătoşi, suflare în casă este în astfel încât Riley si Ganz poate scăpa.

Trahan spune Riley că orașul dorește să dea vina Riley pentru rezultatele dezastruoase ale anchetei. Riley decide să ia problema în propriile mâini, stocarea armelor în casa lui. Trahan vine peste pentru a încerca să-l vorbească de ea, dar este într-o ambuscadă și ucis de Dekker (Bas Rutten), un lider al mercenarilor. Dekker încearcă să-l omoare Riley, dar Riley reușește să-l omoare. El descoperă că Crowe a rapit Ganz.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: