seriale-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Shades of Blue (2016) Serial Online Subtitrat


Regia: Adi Hasak
Actori: Gino Anthony Pesi, Warren Kole, Ray Liotta, Dayo Okeniyi, Jennifer Lopez, Drea de Matteo
Anul: 2016
Gen: Drama, Crima, Seriale Online
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Shades of Blue SEZONUL 2 Online Subtitrat:


S02E01

S02E02

S02E03

S02E04

S02E05

S02E06

S02E07

S02E08

S02E09

S02E10

S02E11

S02E12

S02E13


Shades of Blue SEZONUL 3 Online Subtitrat:


S03E01:

S03E02:

S03E03:

S03E04:

S03E05:

S03E06:

S03E07:

S03E08:

S03E09:

S03E10:


Sinopsis Nuanțe de albastru – Shades of Blue

Lopez este Harlee Santos, polițistă din New York. O mamă singură, Santos își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei, Cristina, plătindu-i una dintre cele mai bune școli din oraș. Ceea ce la prima vedere poate părea o eroină fără pată se dovedește curând a fi o entitate mult mai nuanțată.

Titlul serialului, Nuanțe de albastru – Shades of Blue, sugerează aspectele mai întunecate ale activității lui Santos. Care, în timp ce oferă protecție și pază pe aria secției ei de poliție. Este implicată împreună cu șeful ei, Matt Wozniak (Ray Liotta) și alți polițiști din unitate, într-un grup aflat de cealaltă parte a legii. Controlează afacerile murdare din zonă, cerând taxe de protecție. Doar că acțiunile lor tot mai evidente vor atrage atenția FBI-ului. Iar Santos se va trezi curând prizonieră pe o punte foarte subțire și fragilă între… nuanțe foarte diferite de albastru. In tot mai mare dificultate să-și dovedească loialitatea uneia dintre ele.

Este unul dintre cele mai discutate seriale în SUA, cu primul episod văzut de 8,6 milioane de telespectatori. În rolul principal o avem pe Jennifer Lopez, care a avut parte de un deceniu extrem de liniştit în afara Statelor Unite, unde mai este şi jurat American Idol. Iată că actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 46 de ani revine în atenţie cu acest serial NBC care, în ciuda aspectului şi vocii familiare, poate deveni cel mai vizionat nou serial poliţist al sezonului.


Review Nuanțe de albastru – Shades of Blue

Lopez este Harlee Santos, poliţistă din New York. O mamă singură, Santos îşi doreşte tot ce este mai bun pentru fiica ei, Cristina, plătindu-i una dintre cele mai bune şcoli din oraş. Ceea ce la prima vedere poate părea o eroină fără pată se dovedeşte curând a fi o entitate mult mai nuanţată; titlul serialului, Nuanțe de albastru – Shades of Blue, sugerează aspectele mai întunecate ale activităţii lui Santos, care, în timp ce oferă protecţie şi pază pe aria secţiei ei de poliţie; este implicată împreună cu şeful ei, Matt Wozniak (Ray Liotta) şi alţi poliţişti din unitate, într-un grup aflat de cealaltă parte a legii: controlează afacerile murdare din zonă, cerând taxe de protecţie.

Doar că acţiunile lor tot mai evidente vor atrage atenţia FBI-ului; iar Santos se va trezi curând prizonieră pe o punte foarte subţire şi fragilă între… nuanţe foarte diferite de albastru; în tot mai mare dificultate să-şi dovedească loialitatea uneia dintre ele.

NBC a avut atât de mare încredere în carisma lui Lopez şi în dorinţa americanilor de a o vedea pe micile ecrane; încât în februarie 2014 a comandat un întreg sezon de 13 episoade; fără a testa publicul cu un episod pilot. Primele cifre de audienţă au confirmat această încredere; dar şi fascinaţia exercitată de diva latino în SUA. Ce amuză la Shades of Blue este că serialul nu te lasă nicio clipă să ignori statutul de superstar al lui Lopez: actriţa arată întotdeauna; inclusiv în toiul urmăririlor; de parcă ar fi fost aranjată ore în şir de o întreagă echipă de stilişti. O declarăm cea mai îngrijită poliţistă văzută vreodată într-un serial TV.