filme-online-banner

Shiver (2012) film online subtitrat

Regia: Julian Richards
Actori: Nikita Esco, Casper Van Dien, Danielle Harris, John Jarratt, Drew Barrios
Anul: 2012
Gen: Thriller
Durata: 91 minute
IMDB: 4.5/10 din 479 voturi

După ce a supraviețuit unui atac în mâinile unui criminal in serie vicios cunoscut sub numele de “Gryphon” Wendy crede că chin ei este de peste. În realitate problemele ei încep numai ca atacatorul ei în curând începe o urmărire in Shiver, determinat să se oprească de la nimic pentru a termina ceea ce a început și oricine uciderea care iti sta in cale. Poate Wendy cu un pas înaintea lui și de a scăpa cu viața ei în tact sau este ea destinat să fie doar un alt una dintre victimele sale?

Bazat pe romanul Shiver, cu același nume de Brian Harper, Shiver este doar un film Shiver în jurul excelent. Este rapid-paced, interesant, și are o distributie minunat care face o treabă excelentă de a aduce personajele la viață. Înainte de privit m-am gândit să mă Aici vom merge, încă o cookie cutter-film criminal în serie la fel ca ultima cinci sau șase pe care le-am văzut recent, dar eu sunt fericit să recunosc că m-am înșelat. Am ajuns sa te bucuri de adevărat acest film și cred că are o mulțime merge pentru ea. Într-o mulțime de feluri mi-a amintit de suspans vechi minunat / thriller din anii 1990 (care este cel mai mare compliment pe care pot să-l dau deoarece cred că aceasta a fost cea mai mare perioada pentru aceste tipuri de filme) și am avut o explozie uitam l, în general.

Unul dintre lucrurile pe care mi-a placut cel mai mult la acest film a fost faptul că se mișcă într-un ritm extrem de rapid și nu bate în jurul cozii. Există întotdeauna ceva se întâmplă pentru cea mai mare parte a filmului și, deoarece am o atentie extrem de scurt, uneori și tind să se plictisească ușor am fost multumit.