filme-online-banner

Skin Traffik – A Hitman in London (2015) film online subtitrat

Regia: Ara Paiaya
Scenariu: Adam Davidson, Ara Paiaya
Actori: Mickey Rourke, Dominique Swain, Eric Roberts
Anul: 2015
Gen: Actiune, Crima
IMDB: 3.5

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Avem un nou film din Londra pentru tine Skin Traffik. Capacul include o pereche de elicoptere militare care a trecut printre cerul de deasupra Camere ale Parlamentului pentru a demonstra cât de doar Londra este, chiar dacă nu există elicoptere în film și mai puțin decât Londra Tit.

Un Hitman din Londra este o poveste clasica de răscumpărare și răzbunare, care este exact ceea ce avem nevoie si merita au uitat la ea. Hitman Bradley Smith este un criminal cu un miez moral: “Unii oameni ar putea crede că nu am o conștiință, că e vorba de bani bine că a fost niciodată adevărat înainte de a face o treabă am mereu întreb de ce…”

Nu contează cu adevărat ce răspunsul este, dar el cere, astfel încât e în regulă. El începe filmul încearcă să obține un disc de studii la unele Crook de la New York și se termină de fotografiere accidental fiica gravidă Crook a declarat în intestin. A râs din profesiei, ca urmare și sfârșește care trăiesc într-un bordei într-o parte fără nume din Londra, în cazul în care el vede un proxenet rus batut una dintre taxele sale, se implică (aceasta este pic de răscumpărare “), începe să deces numere din ce în ce neplauzibile de acoliții ca evenimente bulgăre de zăpadă, și se trezește încurcat cu un grup numit Executivului. Acestea ar putea sau nu ar putea fi poporul a fost uciderea de mai sus, nu este deloc clar.

Hitman în film este jucat de actorul Gary Daniels engleză. Nu? Să întreb Wikipedia: “El este cel mai bine cunoscut pentru rolul Kenshiro în versiunea live-action a Fist Steaua Nordului a fost, de asemenea, văzut în Sylvester Stallone filmul Expendables ca Lawrence Sparks” Brit “, un aliat al ticălos James. Munroe. ” Și în ciuda acestei opera discutabil, Daniels este de fapt unul dintre cele mai puțin lucrurile rele despre film Skin Traffik.