PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Skyline (2010) film online subtitrat

Gen: Actiune, SF, Thriller
Scenariu: Joshua Cordes, Liam O’Donnell
IMDB Rating: 4,4
Regizor(i): Colin Strause, Greg Strause
Actori: Eric Balfour, Donald Faison, Scottie Thompson

Jarrod și prietena lui Elaine au zburat la Los Angeles pentru cel mai bun prieten petrecere de ziua lui Jarrod lui Terry. Ei sărbătoresc cu soția lui Terry, Candice, și asistentul său, Denise. În timpul petrecerii, unul dintre angajații lui Terry, Ray, salută Jarrod la LA, Skyline, crezând că sa mutat acolo pentru a se alătura companiei special efectele lui Terry. În timpul unei argument privat cu privire la posibilitatea sau nu ar trebui să treacă, Elaine dezvăluie ea este insarcinata.

În dimineața următoare, lumini albastre coborî din cer, hypnotizing oricine se uită la ei. Lumina îi afectează fizic, care le determina sa devina-zombie ca. Orice om imobilizate sunt colectate de mașini ușoare. Ray este luată, dar Jarrod este salvat atunci când Terry îl abordează, Skyline, și se întoarce încet la normal. El și Terry merge la acoperiș apartament pentru a investiga luminile. Ei văd navele extraterestre descendent prin nori și aspirare mii de oameni țipând. Ele sunt atacat de unul dintre extratereștri și forțată să se retragă de pe acoperiș. În încercarea de a deschide ușa înainte străinul le pot obține, Elaine repede se deschide de cealaltă parte și se uită direct accidental în lumină străinilor. Străinul hipnotizeaza Elaine dar Jarrod și Terry sunt capabili să o salvați și închideți ușa.

Înapoi în apartament, Jarrod consideră apa deschisă va fi un loc mai sigur, deoarece nu există mașini la mare. Ei încearcă să ajungă la portul de agrement cu mașina, divizarea în două mașini: Terry și Denise în primul, urmat de toți ceilalți, în cealaltă. Se confruntă un cuplu, Colin și Jen, Skyline, de asemenea, gata să fugă din clădire. Ca masina lui Terry iese garaj este aplatizat de un extraterestru masiv. Denise este ucis, dar Terry scapă. În ceea ce el începe să curgă el este răpit. Ceilalți rula înapoi în garaj, unde se confruntă o altă formă de viață care ia Colin. Se colțuri restul grupului, Skyline, înainte de concierge clădirii, Oliver, critică în el cu un SUV. Ei găsesc Colin este încă în viață în interiorul creatura. În ceea ce ei încearcă să-l elibereze, creatura revine la viață, supt din creier Colin și redobândirea energia. Ca fug înapoi în clădire, Jen este răpit.