PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Soldatul universal Intoarcerea – Universal Soldier The Return (1999) Online Subtitrat


Regia: Mic Rodgers
Actori: Xander Berkeley, Michael Jai White, Maria Arita, Jean-Claude Van Damme
Anul: 1999
Gen: SF, Actiune
IMDB: 4.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Soldatul universal Intoarcerea – Universal Soldier The Return

Filmul continuă epopeea lui Luc Deveraux, personajul interpretat de Van Damme, soldatul de neoprit care la sfârșitul primei părți era singurul erou rămas în viață. Povestea se continuă câțiva ani mai târziu când Luc, acum în ipostaza unui tată rămas văduv, este angajat ca expert tehnic la un proiect guvernamental, destinat producerii unui nou tip de soldat sofisticat, inteligent și agil.

Mai bun este primul…din pacate aceasta parte este stricata de o parasuta care nu-si are rolul in acest film…cred ca era mult mai interesant filmul daca nu era parasuta in film…chiar nu inteleg ce rost are…dar chiar nu-si are deloc locul acea reporterita.

Fiind că filmul abia durează mai mult de optzeci de minute, ni se spune repede că finanțarea armatei este tăiată. Proiectul a Unisol este pe blocul de tocare, ceea ce înseamnă, în esență, că SETH va fi oprit. SETH, cumva overhearing această conversație prin mijloace care nu sunt explicate într-adevăr, decide să mobilizeze Unisols ca o armată împotriva celor care caută să-l închidă. singura lui problemă este că fiecare atât de des, este necesar un cod care urmează să fie pus în sistemul său, în scopul de a preveni oprirea automată.

Două persoane posedă codul în cauză. SETH ucide primul în ordine scurt, iar cei care sunt familiarizați cu kit-ul complot pe care filmele cu Van Damme sunt construite din va ghici în decurs de cinci secunde, care a doua se întâmplă să fie. Restul filmului se învârte în jurul Unisols “încearcă să obține codul din Van Damme.