PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Soldatul Universal Un nou inceput – Universal Soldier Regeneration (2009) Online Subtitrat


Regia: John Hyams
Actori: Dolph Lundgren, Jean-Claude Van Damme, Andrei Arlovski
An: 2009
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Soldatul Universal Un nou inceput – Universal Soldier Regeneration

Povestea se învârte în jurul unui grup de soldați americani, care au murit în Vietnam, dar care sunt readuși la viață pentru un proiect secret al guvernului american.

Filme de acest gen fac mult rau estului european de care apartine si Romania .Prezinta un peisaj primitiv , saracacios si cenusiu , plin de dictatori si razboaie si care a impietrit in ultimii 20 de ani . De ce ? Pentru ca niste foste glorii ale ecranului , actulamente intrati in anonimat , incerca disperati sa mai ramana in atentia publicului . Tot ce nu pot filma , tot ce nu pot amplasa in Occidentul prosper , raporteaza la Rasarit . In felul acesta occidentalilor li se contureaza o idee de tinut salbatic fara lege si ordine , adica Europa de est.

Aceasta zona geopolitica este ramasa in urma vesticilor ca dezvoltare , dar imaginea formata de aseamea filme este total nerealista , tendentioasa si defaimatoare . Sa nu uitam ca si Romania s-a confruntat cu asa ceva . Borat , Top Gear , Calatoriile lui Gruber etc sunt tot atatea pelicule filmate in Romaia si care defaimeaza tara prin cautarea atot ceea ce este mai urat , reprobabil dar si tendentios . Romania ar trebui sa fie mai atenta cu sibiectele filmelor si emisiunilor tv care se flimeaza pe teritoriul sau.

Daca nu ne lauda , macar sa nu mai fie tendentioase la adresa imaginii Romaniei . FIlmul in sine este slab , perfomantele actoricesti lipsesc , multa violenta gratuita si chiar o distributie neinspirata in ce priveste alegerea interpretilor noilor soldati universali .Iar cei vechi , JCVD si DL sunt niste reshapatzi .Vremea le-a cam apus .