PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

Soldatul universal – Universal Soldier (1992) Online Subtitrat


Gen: Actiune, SF
Producator(i): Richard Rothstein , Christopher Leitch
IMDB: 6.0
Regia: Roland Emmerich
Actori: Jean-Claude Van Damme, Dolph Lundgren, Ally Walker


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Soldatul universal – Universal Soldier

Luc și Cott sunt soldați în armata americană. Ei sunt uciși pe front, în timpul războiului din Vietman, însă armata derulează un proiect secret în cadrul căruia sunt incluse și cadavrele celor doi. Proiectul constă în resuscitarea trupurilor, modificarea sistemelor esențiale de viață, transformarea lor în soldați roboți, soldați perfecți.

Victoria, o reporteriță, îi suprinde din greșeala și, conștientă că a pus mâna pe un subiect fierbinte, îi urmărește. Pericolul o pândește la tot pasul, cameramanul îi este ucis și, speriată, încearcă să fugă dar este încolțită.

Experimentul, care pare să meargă fără probleme, lasă să iasă la iveală elemente ce nu au fost luate în calcul. Luc are flash-back-uri din ce în ce mai dese, realizează că se întâmplă ceva ciudat și că el nu poate fi acea mașinărie cu sânge rece căreia un nebun îi comandă să ucidă. Împreună cu Victoria, luptă pentru a scăpa cu viață și pentru a dezvălui odiosul experiment opiniei publice.

Cred ca in primele 3 cele mai importante filme in care a jucat Van Damme (nici el nu cred ca se astepta sa devina o franciza). Un film cu doi actori foarte buni si destul de importanti si cautati ai anilor 90 (pt filmele de actiune) si (fie vorba intre noi) nu putea sa iasa un film prost cu doi maestri in arte martiale (iar lupta intre cei doi din finalul filmului este epica, cel putin pt mine), cu siguranta merita vazut!