PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Sorry to Bother You (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Intr-o versiune alternativa a prezentului din Oakland, agentul de vanzari Cassius Green din filmul Sorry to Bother You online subtitrat, descopera o cheie magica pentru succesul profesional care il propulseaza intr-un univers macabru. Cassius Green, un barbat de culoare in varsta de 30 de ani, cu probleme legate de stima de sine; descopera o putere magica care traieste in interiorul lui. Dintr-o data, el urca in randurile echipei de elita ale companiei sale, care vinde produse si servicii groaznice.

Dezvoltarea carierei lui Cassius ii creeaza probleme serioase cu iubita sa, Detroit; o artista sclipitoare care face parte in mod secret dintr-un colectiv de artisti graffiti numit „Left Eye”. Dar inimaginabilul loveste atunci cand Cassius se intalneste cu directorul general al companiei, respingatorul si implacabilul, Steve Lift. Sorry to Bother You online subtitrat este o comedie extrem de inteligenta despre depasirea perceptiei asupra propriilor puteri de persuasiune; filmul navigheaza intr-un univers macabru asemanator realitatilor noastre.

Performantele sunt remarcabile pe tot parcursul filmului, iar filmul Sorry to Bother You online subtitrat este incredibil de atragator. Fara probleme legate de stimulare, se misca intr-un ritm rapid si se rasuceste si se transforma atat de neobisnuit; incat nu se va sti niciodata ce s-ar putea intampla in continuare. Aceasta natura erratica este cu adevarat o parte a geniului filmului. Daca un astfel de stil de filmare narativa a fost incercat sa fie folosit ca o tehnica in aproape orice alt film, el ar esua mizerabil, dar Boots Riley a reusit sa prinda publicul.


Regia: Boots Riley
Actori: Lakeith Stanfield, Tessa Thompson, Jermaine Fowler
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Fantezie, SF
IMDB: 7.4


Subtitrare Engleza! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: