filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Spartacus (1960) film online subtitrat

Regia: Stanley Kubrick
Actori: Laurence Olivier, Jean Simmons, Peter Ustinov, Kirk Douglas, Nina Foch
Anul: 1960
Gen: Aventura, Biografie, Drama
Durata: 184 minute
IMDB: 7.9

La momentul prima sa lansare in 1960, “Spartacus”, a fost salutat ca prima epic intelectual din zilele tăcute – prima saga roman sau biblic de a face cu ideile, precum și spectacol. Chiar finalul a fost îndrăzneț. Eroul răstignit este refuzat o victorie convențional, și trebuie să fie consolat cu speranța că ideile sale va supraviețui. Văzut de trei decenii mai târziu într-o versiune restaurată cu dragoste, “Spartacus”, încă mai joacă ca o epopee extraordinara, iar puterea sa intelectuală este încă acolo. Dar alte elemente ale filmului au datat. Cel mai curajos lucru despre el, de la standardele de azi, este că se închide, fără un final fericit obligatoriu, și un public care a urmarit timp de 187 de minute nu se obține o concluzie ordonat, fără minte.

Filmul Spartacus spune povestea sclavului roman Spartacus (Kirk Douglas), care trudește pentru Imperiul Roman în timp ce visezi, naratorul ne asigură, “de moartea sclaviei -. Care nu ar veni până când 2.000 de ani mai târziu,” El este condamnat la moarte după musca un paznic roman, dar ferite de către Peter Ustinov, ca Batiatus, un broker de gladiatori. Spartacus este instruit în artele de luptă la Academia gladiatori Batiatus “, în cazul în care o zi doi oameni puternici și soțiile lor ajung la Roma. Femeile rasfatati cere să fi încântat de vederea a două lupte până la moarte, și Spartacus este compensată cu un gladiator negru calificat (Woody Strode), care l-au piese de schimb și este ucis.

Noțiunea de a fi forțați să lupte pentru divertisment femeilor răsfățați enrages Spartacus, care conduce o revoltă sclav care se raspandeste in cele din urma mai mult de jumătate din Italia. Leading oamenii lui in lupta împotriva legiuni romane slabe și a condus prost, Spartacus se află la un pas de victorie în fața trupelor sale sunt cele din urmă prins între două armate și numeric.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: