filme-online-banner

Star Trek The Captain’s Summit (2009) documentar online subtitrat

Regia: Tim King
Actori: William Shatner, Leonard Nimoy, Patrick Stewart
Anul: 2009
Gen: Documentar
IMDB: 8.1

Pot exista unele care cunoaște interior tocilar Trek limitat în mine, dar trebuie să recunosc, după ridicarea Star Trek The Captain’s Summit în Blu Ray care revizuirea totul într-o singură ședință este încă destul de descurajatoare. Deci, ca de obicei, mi-ar fi luați timpul meu, dar de ce nu începe lucruri off cu discul special inclus care a înregistrat timpul de rare, atunci când William Shatner, Leonard Nimoy, Patrick Stewart și Jonathan Frakes toate așezat pentru o sesiune de masa rotunda moderata de Whoopi Goldberg , de a împărtăși opiniile cu privire la personajele lor, gândurile pe serie, impactul său și îi place.

Acordate acest lucru este ca o privire în Căpitanul și mințile lor Primului Ofițer de serie, la filme Star Trek The Captain’s Summit, la modul vieți au fost schimbate, propria lor și oamenii și fanii ei inspira, și este complet anecdotice, care este ceea ce este atât de valoros în această prezentare. Există momente în care Goldberg a făcut mare la cer câteva întrebări ascuțite și obținerea răspunsurilor de la dosar, dar cred că starea de spirit a fost nimic mai puțin decât unul jovial, așa răspunsuri, în timp ce sincer, au fost păstrate civil, în ciuda argumentelor încălzite și rivalitatea uneori că ai citit din diverse surse, în special între Shatner și Nimoy, și revelația Shatner pe ceea ce el a crezut din seria Next Generation.

Împărțită în trei părți, cu o faza toate funcțiile disponibile, se execută nu mai mult de 70 de minute ciudate, care este un păcat reală, deoarece fiecare dintre ele cu siguranta au mai mult de a împărtăși și spun despre, și având o sesiune de combinat a însemnat numai răspunsuri scurte pentru pentru a aduce pe toți în și au un du-te la discuția, se întinde multe, multe subiecte care Trekkies peste tot, sau doar fanii filmelor sau chiar casual film amator, vor veni să se bucure de de la toate dintre ele nu au aparut destul de ecran , în costum sau altfel. totul în același timp.

Mă întreb dacă va exista o altă versiune care va implica restul membrilor supraviețuitori ai echipajului, precum și, atât în ​​original și seria Next Generation. Cu siguranță un astfel de gând ar fi trecut prin minte unele executive la Paramount.

Discul Blu Ray de la Paramount Home Entertainment este găsit ca parte a mișcării Colectia Picture Star Trek The Captain’s Summit original format din 7 discuri, unul pentru fiecare filmul încearcă echipajul original, condus de căpitanul James T Kirk jucat de William Shatner, iar ultima fiind Summit-ul pilot. Subtitrari sunt disponibile în limbile engleză, franceză, spaniolă și portugheză.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: