filme-online-banner

Stray Bullets (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jack Fessenden
Actori: James Le Gros, Kevin Corrigan, Larry Fessenden
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Thriller
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Stray Bullets

Ash si Connor sunt doi prieteni adolescenti care isi petrec timpul impreuna si fac rost de o arma de paintball. Fara sa isi dea seama, inspre ei se indreapta trei oameni cu niste arme cat se poate de reale care au fugit din cauza unui jaf dat in Brooklyn ce s-a sfarsit foarte rau. Cei trei sunt Charlie, care a si fost grav ranit, Dutch si Cody.

Desi Charlie a fost liderul grupului vreme de 20 de ani, starea lui disperata ii permite lui Cody sa profite de ocazie si sa preia conducerea. Cand masina li se strica in mijlocul pustietatii, cei trei sunt nevoiti sa ia o decizie cu privire la viitorul apropiat. Sa riste sa ceara ajutor medical pentru Charlie sa sa-si continue drumul.

Cu toate că stilul său este realizarea de filme un strigăt departe de cel al tatălui său. Natura subtil morală a debutului lui Jack Fessenden este cu totul amintește de Wendigo și nr Telling. Dacă există un lucru pe care o are în Gloanțe rătăcite pică, este o voce puternică – iar filmul nu se teme să moară prin propria sa sabie. Din fericire, filmul de fapt, funcționează destul de bine. Fessenden ia timpul său construirea de tensiune și de a permite personajelor să se dezvolte, dar nu e un film plictisitor prin orice mijloace. dialog și punchy câteva momente de frivolitate menține ritmul relativ strânsă.


Trailer Stray Bullets

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: