filme-online-banner

Ştrumpfii 2 – The Smurfs 2 (2013) Film Online Subtitrat


Gen: Animatie, Aventura, Comedie
Producator(i): Peyo, Karey Kirkpatrick, David Ronn
IMDB: 5.4
Regia: Raja Gosnell
Actori: Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Katy Perry, Anton Yelchin, Alan Cumming, Hank Azaria, Jonathan Winters


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Ştrumpfii 2 – The Smurfs 2

În filmul care este o urmare a blockbuster-ului The Smurfs™, o combinație de live action și animație, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează niște ființe care seamănă cu ștrumpfii, dar care sunt rele și se numesc Obraznicii.

El speră ca acestea să-l ajute să obțină controlul asupra poțiunii magice a ștrumpfilor. Dar când află că numai un ștrumpf adevărat poate să-i dea ceea ce-ți dorește și că numai Ștrumpfița poate să-i transforme prin magie pe Obraznici în ștrumpfi adevărați, Gargamel o răpește pe Ștrumpfiță și o duce în capitala Franței, unde, datorită adorației a milioane de parizieni, el dobândise reputația de cel mai mare vrăjitor.

Numai Papa, Clumsy, Grouchy și Vanity pot să revină în lumea oamenilor ca să-i găsească pe prietenii lor Patrick și Grace Winslow, pentru ca împreună s-o salveze pe Ștrumpfiță! Oare Ștrumpfița, care a fost întotdeauna cam diferită față de ceilalți ștrumpfi, va lega o relație cu obrăznicăturile Vexy și Hackus, sau ștrumpfii vor reuși s-o convingă de faptul că numai dragostea lor este cu adevărat albastră?

Filmul este regizat de Raja Gosnell și produs de Jordan Kerner. Scenariul este semnat de J. David Stem & David N. Weiss și Jay Scherick & David Ronn și Karey Kirkpatrick, după o povestire de J. David Stem & David N. Weiss & Jay Scherick & David Ronn, bazată pe personajele și creațiile lui Peyo.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: