filme-online-banner

Stung (2015) film online subtitrat

Gen: Comedie, Groaza, Romantic
Scenariu: Adam Aresty
IMDB Rating: 5.1
Regizor(i): Benni Diez
Actori: Clifton Collins Jr., Jessica Cook, Tony de Maeyer

“Stung” este cel mai rău genul de film neo-exploatare: de tipul celor care vă încurajează să rădăcină pentru un tip de treabă, care este în esență un copil om până modul criză începe în, și el devine brusc tare Grownupman. Criza în cauză este o atac brusc de viespi de șapte-picior-înalt, o ocazie care chiulangiu eroic Paul (Matei O’Leary) se ridica la cu promptitudine inexplicabil. Paul este la fel de bland ca oricare dintre celelalte protagoniștii filmului Stung, dar ceea ce este cu adevărat nettlesome despre natura milquetoast lui Pavel este că filmul continuă insistând că el merită succesul. Există un ciudat rom-com pentru dudebros sub-plot de funcționare pe tot parcursul “Stung” și-l face mesajul de bază al filmului apare surprinzător insidios: pentru a obține fata, va trebui să transforme magic într-un vis umed supraviețuire, și lupta o hoardă de Shaquille O “insecte mutante Neil mijlocii. Intra in linie, băieți, acest film Viespile ucigase a ajuns lecții de viață pentru a da!

Faceți cunoștință cu Paul, surogatul audiență pe durata “Stung”. Paul este un “tip de treaba” stereotipic ca vom afla in scena de deschidere a filmului, când a lupta să flirteze cu Julia (Jessica Cook), șeful său și proprietarul unei companii de catering mic. Julia o fată stresat-out de lucru care îngrijorează cu privire la viitorul companiei sale, nu-i place muzica tare lui Pavel, nu salt de bucurie atunci când Pavel întreabă dacă îi place oală, și nu doar, ca, chill out, atunci când e singură cu Paul. De asemenea, ea varsă cafeaua pe Hoodie ei, și are în mod natural nimic altceva decât un sutien de sport pe dedesubt.

Julia este atat de incordat ca ea pune sub semnul întrebării tinuta lui Pavel înainte de a pune pe uniforma lui de lucru și începe înființarea mesele la o petrecere privata pentru femei în vârstă. Dar, odată gigant atac viespi, Paul devine brusc util, ba, bărbătesc.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: