filme-online-banner

Suflete Intunecate – Anime nere (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Scenariu: Gioacchino Criaco , Francesco Munzi
IMDB Rating: 7,1
Regizor(i): Francesco Munzi
Actori: Marco Leonardi, Peppino Mazzotta, Fabrizio Ferracane

Suflete Intunecate, bazat pe un roman de Gioacchino Criaco și regizat de premiatul autor Francesco Munzi, alege calea clasica de tragedia greacă, care este un meci natural pentru caracterele greu se confruntă, strâns cu buze care spirala în dezastru general. Filmul comunică o autenticitate neobișnuit că va câștiga Kudos și mult expunerea festival. Cu toate acestea, publicul înțărcați pe Nașul și trage-’em-up series mafiot Octopus ar putea găsi o lipsă de-închegarea sângelui entuziasm în această poveste psihologică intunecata, mai dispută sânge decât războiul gasca.
Cariera Munzi a fost lansat cu două drame imigranți sensibile, Saimir și restul noptii; acest lucru este sa pas mare pentru concurență Veneția și publicul mai obișnuite. Aici, Suflete Intunecate, naturalismul sobru a interimar (de cele mai multe exprimate este cunoscut pentru munca lor etapă) și frumusețea sfasietoare a sălbatice munte Aspromonte pe coasta mediteraneană lasa o impresie puternica pe care privitorul este luat în culisele unei familii penal care încă ridică capre în timp ce conduce o rețea internațională de droguri. Povestea în sine evită structura complicata a Matteo Garrone lui arty Gomorra, sugerând publicul va avea un timp mai ușor digestia tragedia trei frați. Dar deși nu are probleme de înțelegere Gomorra, aceasta nu are, de asemenea, imagini cinematografică iconic că filmul Suflete Intunecate și în cele din urmă pare mult mai puțin memorabil.
Primul frate este fascinant Luigi (Marco Leonardi a Nuovo Cinema Paradiso și ca apa pentru ciocolată), un coleg obraznic care are întotdeauna un zâmbet mic pe fata. In Amsterdam, el face o afacere cu niste parteneri din Spania înainte de a reveni la baza sa din Milano. Nu lucrează cu fratele Rocco (Peppino Mazzotta), care este contabil sobru al familiei, un om de familie cu ochelari și un costum căsătorită cu un nordic (Barbora Bobulova). in Suflete Intunecate, Rocco este întotdeauna dezacordul activităților spontane Luigi lui, ca furtul o pereche de capre și butchering le pentru masa de prânz.