filme-indiene-banner

Sui Dhaaga: Made in India (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Filmul indian Sui Dhaaga: Made in India online subtitrat este o poveste incantatoare de mandrie si incredere in sine. Mauji (Varun Dhawan) ramane intr-un sat din apropierea orasului Delhi, impreuna cu sotia sa Mamta (Anushka Sharma), tatal (Raghubir Yadav) si mama (Yamini Das). Varun lucreaza la un magazin care vinde masini de cusut, detinut de Bansal (Sidharth Bhardwaj) si de fiul sau Prashant (Ashish Verma). Ambii au un obicei de a se purta urat cu Mauji care le intretinea divertismentul.

Cand Prashant se casatoreste in Sui Dhaaga: Made in India, Bansal il invita pe Mauji si intreaga sa familie. Mamta se simte umilita atunci cand vede ca Bansali ii cere lui Mauji sa imite un caine. Mamta il incurajeaza sa-si inceapa propria afacere, mai ales ca este un profesionist pe domeniu.

Bunicul lui Mauji din filmul indian Sui Dhaaga: Made in India era un croitor care se confruntase cu pierderi imense. Prin urmare, tatal sau a promis ca nu va mai intra niciodata in afacerea asta. Mauji la inceput respinge sugestia lui Mamta, dar mai tarziu, isi paraseste slujba si pune un targ pe strazile din Delhi. Pe de alta parte, mama lui Mauji se imbolnaveste. Testele arata ca are multe blocaje in inima ei. Si de aici situatia se complica.


Regia: Sharat Katariya
Actori: Varun Dhawan, Anushka Sharma, Raghuvir Yadav
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Indiene
IMDB: 6.8


Se lucreaza la subtitrare!


Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: