filme-online-banner

Super-răi – Superbad (2007) film online subtitrat

Regia: Greg Mottola
Actori: Emma Stone, Joe Nunez, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse, Dave Franco
Anul: 2007
Gen: Comedie
Durata: 113 minute
IMDB: 7.7/10 din 249352 voturi

“Super-răi” patru litere raunch-A-RAMA cu o inimă, și un interes exagerat în alte organe cheie. Este autobiografic, bănuiesc, nu inspirate doar de viața co-scriitori Seth Rogen și Evan Goldberg, care a numit cele două conduce la ei înșiși, ci, eventual, de alte milioane de adolescenti. Filmul este surprinzător de urat, dar într-un mod fluent, încrezător în cazul în care punctul nu este cuvinte murdare, dar fluxul și ritmul, și profund dorul, trist reprezintă.
Filmul implică mai buni prieteni Seth (Jonah Hill) și Evan (Michael Cera), care au fost inseparabili, în principal pentru că erau la fel de nepopular, iar acum se confruntă cu calvarul de a participa la diferite colegii. Super-răi Este trei săptămâni până la sfârșitul anului de liceu, aducând în minte truism vechi care, dacă nu ați făcut sex încă și nu îl avea în curând, va nu au avut niciodată sex în liceu. Astfel privarea folosit pentru a fi banal; Sunt de părere că doar aproximativ doi membri ai clasei a absolvit Liceul Urbana din 1960 au experimentat sexul, dar voi verificați la următoarea noastră reuniune. Voi spune, totuși, că, la sfârșitul anului senior, a treia bază a fost văzut o mulțime de trafic.
Seth este cel îndesat, cu părul creț, Super-răi, și Evan este subțire și are ochii îngrijorați. Ei au un sidekick numit Fogell (Christopher Mintz-Plasse), care este atât de nepopular, el este nepopular, chiar cu ei. Cu toții se simt pofta pentru fiecare fată din școală, dar sunt atât de blocat pentru conversație care uneori se spune pur și simplu ce oră este, ca și în cazul în care sa cerut.
Pentru mirare lor, Seth, Evan și chiar Fogell sunt invitați la o petrecere în ultima noapte de-uber populare Jules (Emma Stone), care explică cu întârziere că nu este un partid BYO, dar un partid BYOAEE (aduceți și toată lumea ta altceva e).