PortalulTauTV are nevoie de DONATII!! Puteti dona de la 2euro/10lei!

SuperFly (2018) Film Online Subtitrat in Romana


SuperFly online subtitrat este povestea unui gangster tanar de culoare care ascede spre top folosindu-si cutia craniana, rareori in scopul de a crapa fetele inamicilor. Tipul este tot ceea ce trebuie sa fie un gangster: tanar, frumos, ambitios, intelept, stie karate, cumva umil, cumva nobil. Si are nu una ci doua iubite pe care le iubeste si care se iubesc intre ele si toti trei se iubesc intr-o scena de dus fierbinte pe muzica de saxofon.

Si SuperFly online subtitrat asta nu trebuie sa se incrunte. E ”cool” tot timpul. A fost crescut de un instructor Kung-Fu intelept si a dobandit arta rabdarii de la el. Folosindu-si intelectul superior darama trei dusmani cu simple vorbe, si asta din prima scena.

Prin contrast, inamicii lui sunt tot ceea ce uram in gangster: aroganti, multi, cu pile, fac chefuri in care arunca cu bani peste stripteuze despuiate si unse cu sampanie. SuperFly online subtitrat circula printre ei ca un Batman care fura la fel ca ei dar e hotarat sa fure pentru un bine superm: binele lui.


Regia: Director X.
Actori: Trevor Jackson, Jason Mitchell, Lex Scott Davis
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
SuperFly (2018) Online Subtitrat in Romana

SuperFly (2018)

Editor's Rating:
3

Va recomandăm și următoarele Filme Online: