PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE!

Supravietuitorii holocaustului – Adam Resurrected (2008) film online subtitrat

Regia: Paul Schrader
Actori: Tudor Rapiteanu, Yoram Toledano, Mickey Leon, Willem Dafoe, Juliane Köhler
Anul: 2008
Gen: Drama, Razboi
Durata: 106 minute
IMDB: 6.2/10 din 2179 voturi

În nici un ordin special, Supravietuitorii holocaustului, care isi schimba forma caracterul domnului Goldblum este un magician de circ și cuțit aruncător imperios, o Whisperer câine, un seducător viclean, un furios beat și un observator traumatizat de genocid. Performanță tour-de-force domnului Goldblum lui, din păcate, nu este suficient pentru a transmite un curent emoțional constant prin film Supravietuitorii holocaustului, regizat de Paul Schrader de la adaptarea lui Noe Stollman de un roman 1968 de către un israelian, Yoram Kaniuk.

Un carismatic interpret circ evreiesc din 1930 Berlin, Adam supraviețuiește Holocaustul prin exploatarea abilitățile sale ca un artist de spectacol. Ca filmul merge pe pentru a explora cazul său extrem de vinovăție urmaș după război, se ridică întrebări familiare despre cine este sănătos într-o lume nebună și presupune că pur și simplu au reiterat aceste întrebări vor fi suficiente. Filmul este atât de plat, încât te lasă întrebam dacă cartea domnului Kaniuk este în cele din urmă intraductibil pe ecran.

Romanul Supravietuitorii holocaustului, care a câștigat aprecierea criticilor extravagante și a câștigat comparații la “Catch-22” și realismul magic de Gabriel García Márquez, ia conceptul de a fi tratat ca un caine de limitele sale absurdului. După ce Adam este scobit de către naziști, el este obligat să accepte un aranjament faustian: el trăiește într-un confort la un lagăr de concentrare ca caine de companie de Comandant Klein (Willem Dafoe), un ofițer nazist care amintește actul club de noapte animal Adam.