filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

The Suspect – Suspectul (2014) film online subtitrat

Filmul este un thriller psihologic, dramatic si tensionat, conceput de scenaristul/regizorul si istoricul Stuart Connelly. Connelly este cel mai cunoscut co-autor al lui Clarence B. Jones, autor al cartii “Behind the Dream” (care in interviuri a declarat faptul ca a fost hotarat sa aduca tot ce a aflat despre forta mistuitoare a prejudecatii rasiale).
Connelly a reusit sa creeze un film care afecteaza puternic. In rolurile principale sunt Mekhi Phifer (care a mai jucat in “Clockers”, “8 Mile”, “ER”), William Sadler ( care a jucat in “Iron Man 3”, “The Shawshank Redemption”, “Die Hard 2”), precum si actorii irlandezi James McCaffrey (distribuit in filmele: “Max Payne”, “Rescue Me”), Sterling K. Brown (din filmele “Army Wives” si “Our Idiot Brother”) si actrita Rebecca Creskoff care a jucat in “HUNG” (HBO) si “Curb Your Enthusiasm”.
Filmul incepe cu un jaf armat al unei banci situate in Midland (un orasel mic cu populatie de culoare alba). Pfifer și Brown joaca rolul a doi oameni de culoare, care fac un experiment, intr-un efort de a intelege dinamica rasiala de aplicare a legii intr-un mic orasel. Cu toate acestea, experimentul lor ia o intorsatura neplanificata, extrem de riscanta si periculoasa. Phifer este arestat de catre serif. Faptul ca era un necunoscut, negru si mergea pe un drum laturalnic, l-a facut imediat suspect al jafului armat in ochii serifului.
Publicul va afla ca experimentul s-a realizat anterior si intr-un alt oras, unde Brown a jucat rolul jefuitorului inarmat. Mai tarziu, in celula, Brown explica rationamentul din spatele experimentului. Cererea sa de a obtine imaginile revelatoare ale comportamentului rasial al serifului (McCaffrey) este refuzata.

Gen: Thriller
Producator(i): Stuart Connelly
IMDB: 5,6
Regia: Stuart Connelly
Actori: Mekhi Phifer, William Sadler, Sterling K. Brown

Sursa 1:

Sursa 2:

Sursa 3:

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: