filme-online-banner

Swing State (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jonathan Sheldon
Actori: Alex Beh, Sean Astin, Jenica Bergere
An: Filme Online 2017
Gen: Comedie, Muzicale, Romantice
IMDB: 3.8


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Swing State

Un DJ botez din Seattle folosește carisma în aer pentru a crea o personalitate fictivă de radio conservatoare devenind o senzație de noapte.

Swing State online subtitrat, care marchează debutul scenaristului-regizor al lui Jonathan Sheldon, este un film ușor deviant care ar fi trebuit să fie lansat în lunile electorale. O satiră politică – cu un indiciu al lui Preston Sturges, “Bucură-te de eroul cuceritor” – este o reflecție amuzantă a unui timp definit de incongruența sălbatică și de cultul personalității.

Situat in Seattle, Swing State povesteste misadventurile lui Ethan Smith (Alex Beh), un DJ in serios in stanga; care este improbabil rugat sa serveasca drept gazda unei invitatii la un show radio neo-con, în spital.

Banii sunt minunați (foarte necesari) și nu se simt confortabil ca Ethan că acceptă realizarea concertelor; în spiritul artei de performanță în afara zidului – o persoană alternativă pentru el însuși. Făcând o jachetă căptușită, o cravată portocalie și ochelari prostești, se transformă în Charles Fern; un dementă dreaptă dementă, care răsfăța cu privire la virtuțile americanilor și compară Hillary Clinton cu Hitler.

Spre deosebire de satirizarea marginilor extreme ale dreptului, el devine pur și simplu purtătorul de cuvânt al acestuia. Audiențele sincronizate cu opiniile sale susținute cu voce tare îl iubesc; iar alama de radio îi promite mai mulți bani și perspectiva trecerii pe o piață mult mai mare.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: