filme-online-banner
PortalulTauTV are nevoie de o DONATIE sa reziste!

Tales of Halloween (2015) film online subtitrat

Regia: Darren Lynn Bousman, Axelle Carolyn
Scenariu: Axelle Carolyn, Andrew Kasch
Actori: Booboo Stewart, Ben Woolf, Barry Bostwick
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 6.4

“Tales of Halloween” este un partid al unui film alcătuit din zece pantaloni scurți diferite, sărbătorind mai mult decât o vacanță, dar pacalirea si tratarea parcursul anului, găsite în filme de groază. Marginita de un sentiment pe cale amiabilă a umor negru și o sete de sânge sporadic amuzant, aceasta compilatie lovit-sau-dor ar putea aduce Halloween bucurie la genul de fani, mai ales în cazul în care un bar de bomboane propunerii numit Carpenter, sau narațiune din Adrienne Barbeau, sună ca un vis convenție groază devenit realitate.

Inainte de a ajunge în ceea ce face “Tales of Halloween” un sac de amestecat relativ, să începem cu cucul încântător. Amețeli gen în Darren Lynn Bousman lui “Noaptea Billy Crescut Iadul” este de-a dreptul contagios, mai ales ca merge cu viteză maximă pe potențialul pranking de Halloween, deși realizată de un băiețel diabolic și un bătrân nebun. Este unul dintre cele mai mici din mușcăturile cursul complet, dar are cel mai aroma, ca un pachet estetic complet (cu sound design desen animat) și un simț al umorului bonkers care continuă să împingă limitele sale până la sfârșitul. Este, de asemenea, o Chaser răcoritoare la deschiderea scurt “Sweet Tooth” (de Dave Parker), care nu are aceeași imaginație în poveste sa o vampir care pedepsește pe cei care nu împărtășesc bomboane acestora (Ghoul sine este proiectat înfricoșător ).

Un alt punct de mare vine spre sfârșitul seriei pantaloni scurți cu Mike Mendez lui “Vineri 31”, care gropi un comic nerușinat Jason Voorhees knock-off împotriva unei forțe foarte neașteptat; bancuri gen Slasher rezulta, și o mulțime de spray-uri de sânge de oameni in fata. În comparație, se îmbunătățește pe vecinii anterioare luptă scurtă “Acest război înseamnă” (regizat de John Skipp și Andrei Kasch) prin valorificarea eficienta a dialogului insuficiente într-un scurt punct de vedere vizual interesant, fiind în același timp mai inventiv cu showdown final, o scufundare lebădă în nebunie gory.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: