filme-online-banner

Tărâmul morţii – Land of the Dead (2005) film online subtitrat

Regia: George A. Romero
Actori: Pedro Miguel Arce, Eugene Clark, Simon Baker, John Leguizamo, Boyd Banks
Anul: 2005
Gen: Groaza
Durata: 93 minute
IMDB: 6.3/10 din 57635 voturi

Acum, acest lucru este interesant. În viitor lumea “George A. Romero Tărâmul morţii” atât zombi și victimele lor au început să evolueze. Zombie nu pur și simplu în jurul shuffle mindlessly, mănâncă oameni. Și oamenii sănătoși nu pur și simplu le trage. Zombi au învățat să comunice la un nivel rudimentar, de a face planuri, cu toate acestea tulburi, și de a învăța de la chinuitorii lor. În cazul în care zombie numit Big Daddy preia o mitralieră în acest film, care este un semn de rău augur.

Oamenii sănătoși, pe de altă parte, au evoluat un sistem de clasă. Cei cu bani și influență trăiesc în “Green Fiddler lui,” un lux mare creștere în cazul în care toate nevoile lor sunt satisfăcute de sub un singur acoperiș – și la fel de bine, pentru că ei nu sunt dornici sa iasa afara. Alte supraviețuitori dispersie, in orasul de la poalele turnului, într-un oraș baricadat împotriva hoardelor de zombie afara. Mercenari etapă raiduri în afara zonei de siguranță, în Moarta Reckoning, un camion blindat gigantic, și să aducă înapoi conserve, benzină și băutură.

Împușcat singur cel mai interesant în “Tărâmul morţii” este o reclama pentru Green Fiddler, arătând locuitorii tăbăcite și zâmbitor, îmbrăcat în lejeră elegant, care trăiesc o viață bună. Ei arata ca jucatori de golf veșnic tineri cu părul alb în anunțuri de paradisuri pensionare. Lovitura este interesant din două motive: De ce are nevoie Green Fiddler de a face publicitate, atunci când este plin și oamenii sunt literalmente pe moarte pentru a obține în? și Ce se întâmplă prin mintea rezidenților săi, așa cum vă puteți relaxa în lux, băuturi SIP, magazin în magazine de designer și de a trăi o viață bună? Nu știu lumea din afara este unul dintre neîntrerupte conflictelor și mizerie?