filme-online-banner

Teen Lust (2014) film online subtitrat

Regia: Blaine Thurier
Scenariu: Jason Stone, Blaine Thurier
Actori: Cary Elwes, Daryl Sabara, Kristin Bauer van Straten
Anul: 2015
Gen: Comedie
IMDB: 5.2

Se lucreaza la subtitrarea in romana! Va tinem la curent!

Un amestec vizibil neinspirat de comedie Teen sex și de groază-thriller tropilor, “Teen Lust” poate amuza fani Cary Elwes, care tânjesc să vadă cult-fave “Princess Bride” stea da un spectacol care ar putea fi etichetate Premium Swift și vândute de Pound. Nimic altceva sugerează un viitor pentru acest fleac canadian-a produs dincolo de festivaluri de nișă și platforme acasă-ecran.

Imbecilitate tensionată se invarte in jurul Neil (Jesse Carere), un licean hormonal inflamat dar fără speranță virginal al cărui nevinovăție este foarte apreciat, și monitorizate îndeaproape, vehement, părinți drept-dantelat (Emmanuelle Vaugier, Jon Dore). Si pe buna dreptate: mama și tata sunt sataniști devotați care au promis liderul (Elwes) din cult lor, care Neil pot fi oferite ca un sacrificiu uman neîntinată – Teen Lust – pentru binele Prințul Întunericului – de ziua de 18 a tinerilor clueless de.

Desigur, rebelii Neil dată el devine vânt de ceea ce este în magazin pentru el. Și, așa cum în mod natural, el cifrele repede că cea mai bună modalitate de a evita să fie un sacrificiu virgin este, ei bine, știi, să nu fie o fecioară. Asistată și însoțite de Matt (Daryl Sabara), amicul lui mai puțin tensionat, dar la fel de virginal, Neil stabilește pe drum o noapte lungă față de deflowering, cu opriri de-a lungul modul în care la o petrecere răgușit și un bordel indispus, în timp ce sataniști frenetice urmați în căutarea fierbinte . După ceea ce pare ca un timp foarte lung, ajunge sa fie prins de reformare ca un miel de sacrificiu, sperând împotriva speranța că Denise (Annie Clark), cel mai bun prieten până acum platonic, in Teen Lust, va salva ziua de, ahem, de echitatie în ajutor.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: