filme-online-banner

Teoria Sinuciderii – The Suicide Theory (2014) film online subtitrat

Regia: Dru Brown
Actori: Steve Mouzakis, Todd Levi, Nicholas G. Cooper, Matthew Scully, Ron Kelly
Anul: 2014
Gen: Drama
Durata: 98 minute
IMDB: 5.9/10 din 138 voturi

Thrillere om lovit sunt un ban de o duzină, dar variație director Dru Brown Aussie pe genul familiar ia unele se transformă în serios inteligent, urât in Teoria Sinuciderii. Povestea unui om sinucigaș care angajeaza un ucigaș contract veteran pentru a face treaba pentru el, teoria Sinuciderea este o comedie neagră a mai întunecate fel.

Cele doua personaje principale sunt Steven Ray (Steve Mouzakis), un criminal dezinteresată capabil să bludgeoning un străin la moarte doar pentru a face un comentariu sarcastic într-un magazin, și Percival (Leon Cain), un om dolofan, ușoară manierat ale căror abundență de leziuni și cicatrici faciale mărturisesc încercările lui inutile frecvente pentru a se elimina din această lume din Teoria Sinuciderii.

Într-o intorsatura memorabil de un Hollywood-îndeplinesc drăguț, cei doi bărbați se familiarizeze când Percival lebada scufundări de pe o clădire și terenuri pe capota mașinii lui Steve. Nevătămat, Percival are o propunere de afaceri pentru Steve. Convins că el este blestemat și incapabil de a muri de mâna lui și poate fi ucis doar când e fericit și nu-l așteaptă, in filmul Teoria Sinuciderii, vrea Steve să-l scoată din mizeria lui. Steve este inițial reticente în a accepta locuri de muncă, susținând că Percival nu vrea cu adevărat să moară. Dar suma mare de bani el a oferit răzgândește.

Noi în cele din urmă afla că Steve, care a fost în scădere în jos la locul de muncă în ultimul timp, este încă doliu la moartea a lovit-și executa-a soției sale, și Percival este descurajat pe moartea iubitului său de sex masculin.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: