filme-online-banner

Tepenin Ardi (2012) film online subtitrat

Regia: Emin Alper
Actori: Mehmet Ozgur, Reha Özcan, Tamer Levent
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 94 minute
IMDB: 7.3/10 din 1288 voturi

Dincolo de Dealul, o dramă tulburătoare stabilit în pustie turcă, joacă pe “ceva acolo” temeri de un mic clan de familie unit pentru o vacanță de vară. Cu toată acțiunea având loc în afara camerei, elementele de groaza clasice da drumul la o dramă psihologică extrem de controlat, care virează în parabolă socială. Uite, off-cheie abordare aleasă de regizorul pentru prima dată Emin Alper face pielea de găină aproape de la prima fotografie la ultimul, dar va limita, de asemenea, publicul filmului Tepenin Ardi a triburilor casa arta care doresc să facă un efort mental pentru a umple în complot punctele numai script Alper lui sugerează.

Influența director Bilge Ceylan pare Nuri a fi agresiv în filme “Tepenin Ardi” de festival turcești, iar acesta este unul dintre moștenitorii lui mai de succes. Există aceeași atenție la o setare realist, detaliu psihologic și interesul cehoviană în intrand in sufletul omului de rând. Toate cele mai importante lucruri sunt nu a spus niciodată, doar aluzie la, și privitorul distras poate pierde ideea de film foarte usor.

Dl Faik (Tamer Levent) este un fermier în vârstă de mândru timp foarte atașat de țara lui, care se întinde pe o distanță canion acoperit cu pesteri de piatra vechi și păduri. În ultimul timp, o bandă de nomazi (vazut niciodata) au fost pășunatul caprele lor fără permisiune, și Faik și ajutorul lui diform Mehmet (Mehmet Ozgur) au furat o capră în răzbunare. Când fiul lui Faik Nusret (Reha Ozcan) vine in vizita cu cei doi fii ai săi, capra este măcelărit pentru cină și numărătoarea inversă este pe un cu drepturi depline vrăjmășie sânge in Tepenin Ardi.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: