filme-online-banner

Terminalul – The Terminal (2004) film online subtitrat

Regia: Steven Spielberg
Actori: Guillermo Díaz, Chi McBride, Jude Ciccolella, Tom Hanks, Catherine Zeta-Jones
Anul: 2004
Gen: Comedie, Drama
Durata: 128 minute
IMDB: 7.3

Steven Spielberg si Tom Hanks au făcut, în “Terminalul”, o comedie dulce si delicat, un film pentru a face să vă țineți-vă respirația, este atât de precis conceput. Ea are râde mari, dar niciodată nu pare să facă un efort pentru a le; știe exact, minuțios și în fiecare detaliu care este eroul său și rămâne absolut coerentă a ceea ce el crede și cum se comportă. Eroul este numit Viktor Novorski. El a ajuns într-un vast aeroport american la fel de națiune lui, Krakozia, a căzut într-o lovitură de stat. Prin urmare, pașaportul și viza sunt lipsite de valoare, țara sa nu mai există, iar el nu poate merge înainte sau du-te înapoi. Dixon funcționarul vamal (Stanley Tucci) îi spune că este liber să rămână în Sosiri Lounge International, dar interzis să-și intensifice piciorul pe pământ american.

Această premisă ar fi dat un film Terminalul de artificiu și invenție lucrat. Spielberg, actori și scriitori sale (Sacha Gervasi si Jeff Nathanson) se tese intr-o comedie umană, care este blând și adevărat, care creează simpatie pentru toate personajele sale, care își găsește un ton care le va purta prin, care mi-a facut în mod nejustificat fericit.

Există o umanitate în umor care amintește de secvențe din Chaplin sau Keaton unde comedie și tristețe a găsi un echilibru fragil. Ea are un alt inspiratie, activitatea francez actor regizorul Jacques Tati. Spielberg dă Hanks timpul și spațiul pentru a dezvolta situații elaborate cum ar fi cele Tati a fost obtinerea întotdeauna el însuși în, situații în care viața celor din jurul lui a devenit naucitoare din cauza propriei simplității profunde Tati lui.