PortalulTauTV are nevoie de DONATII!

Christian Bale este John Connor in Terminator Salvarea online subtitrat, omul sortit sa conduca rasa umana in razboiul contra terminatorilor, intr-un post-apocaliptic an 2018. Dar viitorul in care s-a obisnuit sa creada Connor este schimbat in parte de aparitia lui Marcus Wright (Sam Worthington). Un strain ale carui ultime amintiri il infatiseaza intr-o inchisoare asteptandu-si executia.

Ce nu-si poate da seama Connor este daca barbatul a fost trimis din viitor sau a fost salvat din trecut. In timp ce programul Skynet se pregateste pentru un ultim atac impotriva oamenilor; Connor si Marcus incep o odisee in inima operatiunilor Skynet, unde descopera teribilul secret din spatele posibilei anihilari a omenirii.

Spectatorii filmului Terminator Salvation online subtitrat sunt transportati prin intermediul imaginilor intr-o lume post-apocaliptica, in care masinariile create de Skynet ii vaneaza pe oameni, pe care ii percep ca o amenintare. Atmosfera sumbra creata de peisajul distrus si pustiu, de imaginile intunecate si de starea de teroare permanenta impresioneaza, iar confruntarea armata pare un cosmar fara supravietuitori. Asumarea sacrificiului individual in folosul colectivitatii deosebeste omul de masinarie si defineste valoarea umana.


Regia: McG
Actori: Christian Bale, Sam Worthington, Anton Yelchin
Anul: 2009
Gen: Actiune, Aventura, SF
IMDB: 6.6


Terminator Salvation (2009) Online Subtitrat


Trailer