filme-online-banner

Thank You for Your Service (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Jason Hall
Actori: Haley Bennett, Miles Teller, Joe Cole
An: 2017
Gen: Biografie, Drama, Razboi
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Thank You for Your Service

Un grup de soldați americani care se întorc din Irak încearcă să se reîntoarcă în viața de familie și civilă, trăind cu amintirea unui război care amenință să-i distrugă după ce au părăsit câmpul de luptă.

Accentul din Thank You for Your Service, se pune pe trei tineri care se întorc acasă din Orientul Mijlociu. Will (Joe Cole) se întoarce să afle că prietena lui la abandonat complet, luând toate bunurile cu ea. Solo (Beulah Koale) are unele leziuni ale creierului care îl fac sa uite, precum și ca soția sa este însărcinată (Keisha Castle-Hughes). Cel mai vizibil este Adam (Miles Teller). El doreste sa se sinucida, dar încearcă să împingă totul în jos, mult spre disperarea soției sale susținătoare Saskia (Haley Bennett). O parte din motivul din care doreste sa se sinucida, este ca știe ce a condus la moartea unui soldat a cărui văduvă (Amy Schumer) caută răspunsuri.

Bazat pe cartea de bază non-ficțiune de David Finkel; Thank You for Your Service descrie personajele sale care se confrunta cu diverse simptome de tulburare de stres post-traumatic și face acest lucru într-o manieră realistă. Depresia; anxietatea și flashback-urile sunt luate în considerare. Mai interesant; filmul ajunge la unele dintre cele mai puține sentimente observabile; cum ar fi un sentiment perpetuu de deconectare față de ceilalți.

O scena deosebit de vizibilă este modul în care Adam nu are nicio legătură cu fiul său de copii; care s-a născut în timpul plecării sale. Filmul vă arată cu compasiune câteva lucruri pe care veteranii traumatizați le tratează la nivel familial.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: