filme-online-banner

The 33 (2015) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Cei 33
Regia: Patricia Riggen
Actori: Rodrigo Santoro, Lou Diamond Phillips, Juliette Binoche, Juan Pablo Raba, James Brolin, Antonio Banderas
An: 2015
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The 33

Un film inspirat de fapte reale ce prezintă drama celor 33 de mineri, prinși în subteran în 2010, unde au petrecut mai bine de două luni până a fi salvați prin tehnici inovative de foraj.

Zeci de oameni din Copiapo, Chile, lucreaza in mina din San Jose. Proprietarul ignora avertismentele cu privire la stabilitatea precara a solului care colapseaza in scurt timp. Singura cale de iesire este complet blocata si cei 33 de mineri din interior se refugiaza in camera de salvare.

Ei descopera ca radioul de acolo este nefolosibil, trusa medicala este goala, ventilarea este precara si mancarea putina. Mario Sepulveda devine liderul minerilor si rationalizeaza mancarea pentru a le ajunge cat mai mult pana ce vor fi salvati. De asemenea, el opreste rabufnirile de violenta sau disperare. Compania miniera nu incearca nicio misiune de salvare, iar rudele minerilor se aduna în jurul portilor. Guvernul chilian hotaraste sa ia masuri si ordona inceperea imediata a operatiunii de extragere a oamenilor.

Nu mă aşteptam la început să se poată face un film atât de zguduitor din acest subiect. Am văzut, prin acest film, cât de fenomenal a fost acel caz al minerilor. În opinia mea, merită pus în rând cu Hotel Rwanda şi Schindler’s List, deoarece este un film cu adevărat emoţionant, inspirat din fapte reale.

Va recomandăm și următoarele Filme Online similare: